UTLEVERING TOALETTPAPIR

Ta kontakt med daglig leder for avtale om henting: nardofk@online.no

COERVER SOMMERSKOLE!

Påmeldingen til Coerver Sommerskole 2017 er åpnet, klikk deg inn for mer info eller klikk her for å komme direkte til påmeldingen! MINNER OM PÅMELDINGSFRISTEN 15.MAI!

SESONGENS FØRSTE TAP I POSTNORDLIGAEN!

Hødd ble for sterke og vant 2-0 på Høddvoll lørdag. Klikk deg inn for å lese mer.

FORTSATT UBESEIRET!

Weel og Lindgård stod for scoringene i 2-0 seieren over Hønefoss. Vi har dermed vunnet 5 av 5 mulige kamper hittil i sesongen. Klikk deg inn for å lese mer!

VI SØKER NY TRENER TIL REKRUTTGRUPPA!

Hovedtreneren for vår Rekruttgruppe må dessverre flytte til Oslo, så vi er på utkikk etter erstatter!

FJERDE STRAKE SEIER I POSTNORDLIGAEN!

Vi slo Fana 1-0 i Bergen på lørdag. Christoffer Engan ble nok en gang matchvinner, og igjen gjorde han det på frispark! Klikk deg inn for å lese mer!

2-1 SEIER OVER BYÅSEN!

Vi lå under 1-0 til pause, men Strand og Engan bidro til å snu kampen med hver sin scoring!

UTE AV CUPEN!

Stjørdals Blink vant 2-0 i torsdagens cupkamp som ble preget av elendige forhold.

-DE RYKKET UTROLIG NOK NED

Det sier Tormod om torsdagens motstander i cupen. Vi har også fått hans tanker om seriestarten og en liten statusrapport på stallen før kampen.

TOALETTPAPIRDUGNAD 2017

Da er det dags for en ny runde med toalettpapir salg. Salget vil forgå fra garasjen i klubbhuset i perioden tirsdag 9.mai til torsdag 11.mai fra kl.18-20.

MEGET STERK BORTESEIER!

Det ble hele 4-0 over Odd 2 etter scoringer av Lindgård, Lundal og Strand (2). Klikk deg inn for å lese mer!

VEL GJENNOMFØRT EAT MOVE SLEEP CUP!

De siste lagene har fått premiene sine og årets cup er avsluttet!
KIWI
MacDonalds Nidarvoll