Nardo FK

NARDO FOTBALLKLUBB

Nardo FK er en bydelsklubb i Trondheim. Den ble stiftet 14 januar 1971. Fotballklubben har i dag ca. 600 medlemmer hvorav 450 er aktive.

I aldersbestemte klasser har Nardo FK tilsammen 25 lag fra miniputt 6 år til junior 19 år.

A-laget spiller i sesongen 2017 i PostNord-ligaen (2. divisjon), Rekruttlaget spiller i 4.divisjon Damer Senior i 3 divisjon Dame rekrutt i 4 div.

KLUBBENS HISTORIE

Nardo Fotballklubb ble stiftet av en kameratgjeng på ”Stallkroa”. Denny Martinsen, Svein Ivar Lykke, Alf Skjærvø, Ole Johansen, Øystein Rossing og Helge Tøndelstrand var de første i styret som var med på å stable denne klubben på beina, med Roar Maaø som trener for 22 spillere i A-stallen.

I den første sesongen i 6 divisjon i 1972 var Nardo èn avgjørende kamp fra opprykk (2-1 tap mot Selbu).

I 1973 ble det opprykk til 5.divisjon. I denne sesongen ble Nardo tilkjent 2 poeng i en kamp de egentlig tapte. De fikk medhold i at Tydal, som de spilte mot, hadde brukt en spiller som var et år for ung til å spille på laget.

I 1974 stilte Nardo for første gang med et lilleputtlag. Det ble gjort diverse forsøk på å utforme et emblem til klubben, med egne medlemmer som fikk utforske sine kunstneriske egenskaper og reklamebyrå. Til slutt ble det ei jente på reklamelinja på Brundalen, som tegnet og utformet det emblemet vi har i dag.

KIWI
MacDonalds Nidarvoll