Seier i årets første J19 treningskamp

Det ble en velfortjent seier i årets første treningskamp mot Byåsen lørdag 8 februar på Dalgård kunstgress.
Disse stilte på kampen: Camilla, Jorid, Fride, Stine, Vilde, Emma, Hanna, Marie, Sara, Sandra, Frida og Kaja.
De første 20 min var Byåsen knapt over midtbanen. Tross spillemessig overtak uteble scoringen. Byåsen kom etterhvert mer med i kampen
og satte inn ledermålet på ei kontring etter drøye halvtimen.
Kjempeinnsats av alle jentene  som uten innbyttere og med endel rokeringer underveis, spilte mye bra fotball.
Det ble til slutt seier 2-1. Scoringene kom først fra et frispark på skrått utafor sekstenmeteren som Kaja satte rett i mål.
Deretter satte Sandra inn ledermålet med ett skudd fra ca 20 m.
På bildet ser vi en fornøyd trener Geir Eriksen flankert av målscorene Sandra og Kaja.
Bra jobba av alle, dommeren inkludert, trenerne Geir og Ketil med coaching i verdensklasse og spesielt til vårt unge mannskap som i hovedsak besto av 98'ere.

Treningstider, høstens kamper

Følgende treningstider gjelder:
Tirsdag kl 18.00
Torsdag kl 18.00
Søndag kl 16.30

Sjekk høsten kamper hær,
http://www.fotball.no/Community/Lag/Hjem/?fiksId=128944

Grattis J19, fortsatt spill i 1 div til høsten

På bildet ser vi våre 98'ere med målscorerne Kristina (i midten) og Emma ( til høyre). Til venstre Stine som fikk sitt første gule J19-kort
Det ble uavgjort i siste seriekamp borte mot Nessegutten 2-2. Trodde vi hadde kontroll på 1-0 etter scoring av Kristina som befestet sin posisjon som toppscorer med et elegant skudd forbi keeper. Med brudd i mot og en lang ball i bakrom stod det 1-1 til pause.
I største delen av 2 omgang kjører vi kampen  og kommer til en rekke gode muligheter. Emma, alltid på farten, satte inn 2-1 målet. Vi ventet bare på mål nr 3 som aldri kom. Emma headet like utafor og Kaja fikk annulert et mål for en tvilsom offside. Nessgutten utlignet til 2-2, og på slutten kunne like godt kampen ha vippet i hjemmelagets favør. Alt i alt fortjente Nardojentene dette viktige poengen slik at det fortsatt blir 1 div J19 til høsten.
Grattis til Ida, Stine, Siri, Oda, Tina, Sigri, Christina, Kari, Kaja, MiaH, MiaT, Emma, Kristina og Stine.
Tilskuere var Karo (skade) og Sandra (nylig hjemvendt fra USA).

Seier 2-1 borte mot Meldal

Det ble en viktig borteseier mot Meldal. På bildet har vi målscorerne Tina og Kaja bakerst.
Foran har vi de to som i hver sin omgang stod i mål Ida og Kari.
Sporty gjort av begge to da vi stod uten keeper for anledningen. Akkompagnert av lydprøvene under  Storås dansefestival, hadde vi en debutant nemlig Siri Brå Husby som både spilte høyreback og midtstopper og gjorde sine saker utmerket. Nardojentene kom vi til flere store sjanser. Kristina kom til flere gode muligheter hvorav et av skuddene gikk i stolpen. Mål av Kaja og Tina var nok til å få viktige tre poeng før siste skjebnekamp borte mot Nessegutten, hvor et tap der betyr spill i 2 div J19 til høsten.
Jentene som bidro til seieren var Ida, Kari, Oda, Siri, Pernille, Kaja, Sigri, Mia H, MiaT, Kristina, Ingvild, Tina og Stine.

Tap 1 -3 mot Verdal

På en lett overskyet fredags ettermiddag og med litt småregn i luften ble det til slutt tap 1 -3 mot tabelltoer Verdal på Nissekollen.
Verdal kjørte kampen det meste av første omgangen slik at Nardo til tider ble spilt veldig lave. Litt for store avstander mellom midtbane og angrep, liten bevegelse foran ballfører, samt litt for mye unøyaktigeter når vi hadde ballen, gjorde sitt til at Verdal gikk til pause med en fullt fortjent 3-0 ledelse.
I andre omgang kom vi mye høyere på banen og fikk etablert mere spill på deres banehalvdel. Plusser fra kampen må være våre ferske keepere i hver sin omgang Kari og Christina som gjorde sine saker utmerket. Ellers vant vi 2 omgang 1- 0  etter scoring av midbanemotor og kaptein Sigri "Messi" Sognæs Andresen. Bra innsats av laget spesiellt i 2-omgang bestående av Kari, Christina, Vilde, Mari, Oda, Sarah, Stine, Pernille, Sigri, Kaja, Tina, Mia H og Mia T.
På bildet ser vi en fornøyd målscorer Sigri sammen med ving/back Tina.
De to neste kampene bli mot våre tabellnaboer under oss på tabellen, borte mot Meldal fredag 14 juni og borte mot Nessegutten søndag 16 juni.

Seier over KIL/Hemne

Til slutt stod hele 5-0 over KIL/Hemne på Nissekollen onsdag 5 juni. Vi møtte et ganske robust og fysisk lag og var veldig spente på startutviklinga  av kampen.
Det viste seg at Nardo klarte å stå høyt i banespillet. Jentene spilte hurtig med mange fine kombinasjoner og kom til flere nestensjanser i starten.
Første målet kom etter veldig høyt press hvor en feilpasning ble snappet opp og vips 1-0 til Nardo ved Ingvild. Rett før pause kom 2-0 ved Kristina som først møtte et innlegg fra kant ved første stolpe og bang rett i mål. Dagens prestasjon var Emma som raidet fra egen banehalvdel og fikk tråklet seg gjennom forsvarsleddet inn til ca 7 m og satte ballen elegant forbi keeperen. 4-0 kom ved et raid ved Mia H på venstresida hvor ballen til slutt havnet til Marie som stod på rett plass foran målet. Kristina begynner virkelig å få dreis på avlutningene. Hun  scoret sitt andre mål for dagen og satte sluttresultatet til 5-0. Hun er nå toppscorer på Nardo's J19-lag med 3 mål på 2 kamper. Litt artig at alle målene ble scoret av 98'ere. Igjen kjempeinnsats av alle
Frida, Oda-Mari, Ida, Stine, Pernille, Sigri, Emma, KaroT, Ingvild, Kaja, Tina, Kari, Marie, Mia T, Mia H og Kristina.
På bildet ser vi sittende søstrene sisters Pernille og Mia Trøen omkranset av de glade målscorere, Emma, Marie, Ingvild og Kristina

Tap 3 - 8 borte mot Gimse

Tross det fantastiske sommerværet ble det til slutt tap 3 -8 mot et hurtig og offensivt Gimse-lag.
Til midtveis i andre omgangen hvor det ble tid for vanningspause stod det tross alt 2-2. Dette gjorde underverker for Gimse og med motsatt virkning for Nardojentene. Janne scoret det første av Nardo's mål slik at det stod 2-1 ved pause. Neste redusering var ved MiaH straks etter at 2 omgang var startet. Nardo fikk enda en redusering før kampen var omme ved Kristina. Hederlig innsats av alle jentene Irene, Vilde, Ida, Stine, Pernille, KaroT, KaroAa, Kaja, Sigri, Tina, Janne, Kristina, MiaH og MiaT. Gimse var et meget velspillende lag med veldig hurtige spisser som stadig ble matet med kjappe bakromspasninger. Perioden etter vanningspausen i 2 omgang med 3 raske baklengsmål gjorde sitt til at resultatet ikke ble det vi håpet på.
Neste kamp blir hjemme mot KIL/Hemne neste onsdag kl 19.30 på Nissekollen.

Tap 1- 4 mot Trondheims-Ørn

Det ble til slutt 1- 4 tap for sterke Trondheims-Ørn sist fredag. Kjempeinnsats av alle med for engangs skyld fulltallig innbytterbenk.
Ikke minst, alle fikk spille minst  en omgang mot en av favorittene i 1 div. Nardo hang til tider godt med, men mot
slutten ble det større avstander mellom lagdelene som Tr-heims-Ørn utnyttet effektivt. I mål gjorde keeper Janne Irene en rekke gode redninger.
Det viktigste av alt var å påføre Tr.heims-Ørn det første baklengsmålet i årets serie, hvilket gjorde Geir umåtelig fornøyd.. Målet ble scoret av unge Sara
som tok et frispark fra ca 20 m utafor hjørnet av sekstenmeteren. Igjen kjempeinnsats av alle Janne Irene, Fride, Ida, Stine, Pernille, Oda-Mari, Karo Torres, Kari, Emma, Kaja, Frida, Tina, Mia T, Kristina, Marie, Sara.

Neste kamp borte mot Gimse (Gimse kunstgress) kl 19.00. Alle møter på Nissekollen senest kl 17.45.
 
 

Uavgjort mot Nidelv

Det ble uavgjort 2 -2 mot Nidelv i årets første obligatoriske kamp på Nissekollen for Nardo J19.
Med en ganske marginal tropp, kun 1 innbytter, og inkludert 3 stk 98'ere var det mye bra utpå banen.
Etter å ha ledet 2-0,  kom Nidelv sterkere med utover i 2 omgang og reduserte til 2-2.
Selv om enkelte gikk tom for krefter kom laget til flere sjanser på slutten av kampen.
Janne, Mari, Ida, Oda, Karo Aa, Kaja, Sigri, Karo T, Mia T, Kari Kristin, Tina og Live ..
Kjempeinnsats av alle jentene ... neste kamp mot Trondheims Ørn på fredag.

Høstens første seier

Etter en solid tap mot Tr.Heims Ørn, hvor vi egentlig scoret først (iflg nøytrale kilder) reiste Nardojentene "kjærringa" mot Byåsen i høstens første J19 hjemmekamp. Seier 3-0 lar seg høre med mye bra spill og flotte kombinasjoner. Denne gangen var det våre "old girls" som kom på scoringslista.
Janne hadde en bra dag som spiss og scoret det andre målet. Vi gratulerer Maja som debuterte på Nissekollen som Nardospiller med to flotte mål. Det første hvor hun fra skrå vinkel kom mellom back og stopper og plasserte ballen i lengste hjørnet. Det siste kom på et flott langskudd (20 m).
Kjempeinnsats av alle; Irene, Sandra, Stine, Sara, Oda-Mari, Sigri, Maja, Marie, Kristina, Janne, Ingvild, Ingvild M, Emma, Vilde, Fride!
På bildet ser vi de glade målcorerne Janne og Maja!

Nye spillere ønskes velkommen

Hvis du ønsker spille juniorfotball på ett lag med godt miljø, gode fotballferdigheter og med topp treningsanlegg strategisk plassert svært nær ved Lerkendal og NTNU/Gløshaugen så er det bare en klubb med juniorlag på jentesiden i byen som tilfredstiller alle disse 3 kriteriene. Ring  trener Geir 95985801 . .
  • Beskjeder

KIWI
MacDonalds Nidarvoll
Sparebanken Midt-Norge
Elpartner
NardoCenteret/ICA
Kjeldsberg
Lexus
PostNord
Coop Mega Nardo
Event Catering
Ole Sivertsen
Hymersenteret
Syd Lakksenter
Bas
Pepsi
Norengros
Eie eiendomsmekling
Scandic Lerkendal
BK Lyd
Havfruen Restaurant
Vinjes
Milano Nardo
Sixt Bilutleie