Bronse i Dana Cup 2015

Utrolige jenter henter hjem bronse fra Dana-cup etter å ha tidvis imponert stort. De møtte bare gode lag og vant meget solid etter herlig spill blant annet mot Bønes 9-0 og Hammarby 3-0 i innledende. I 1/8-delsfinalen slo de sølvlaget fra 2013, Øvrevoll/Hosle, på en humpete bane i sterk vind, og viste at hvis de må, så fighter vi til oss seieren selv om forholdene ikke tillater særlig mye possesion. I kvartfinalen dukket det opp en tysk guttegjeng som hadde blitt svært betatte av Nardo J19 (og kanskje motsatt?). Disse guttene holdt høyt støynivå gjennom hele kampen og jublet uhemmet med jentene i en fantastisk 5-2 seier som sikret semifinale og bronsemedalje (bilde tatt etter denne kampen). I semifinalen ble Arna-Bjørnar for sterke. Jentene begynte også å bli litt slitne og flere litt reduserte pga skader. Vi tapte 4-1 og selv om tapet ble vel stort ifht spill, så var det ingen tvil om at de var bedre enn oss denne gangen. Arna-Bjørnar vant også finalen 2-0 mot Viking. Så....stolte lagledere står nok en gang, lett sjokkerte, og beundrer vilje, samhold og ferdigheter til disse flotte jentene som aldri slutter å imponere.

Vi vant Skandia Cup 2015!!!

Fantastisk deilig seier i finalen i Scandia cup. En turnering hvor alle jentene har vært meget delaktig i seieren. Verdens beste jenter!! Finalen ble en tøff batalje mot ett voksent og hardtspillende Instranden fra Bodø. Emma måtte ut med skade etter tøff takling alt i første, samt flere spillere opplevde stygge taklinger og slag i ansikt og rygg. Likevel var det lite fokus på motstander i pausen. Jentene lå under 1-0 og var fast bestemt på å hente hjem seieren i andre. Marita scoret etter deilig løp med ball og skudd fra 16 meter. Når det sto igjen 14 minutter så kriget Mia R til seg ballen ved cornerflagget, tok den med seg inn og kriget videre til hun var fri på 5-meteren hvor hun klinket den i mål. Herlig vilje og herlig matchvinnerscoring!! Etter dette ble det heroisk innsats av jentene for å sikre at gullet kom hjem

Vi er klar for 8 delsfinale i NM

I snøvær på Tynset klarte Nardo å vinne hele 3-0 over et godt Tynset-lag. Kampen åpnet med et meget aggresivt press fra hjemmelaget, men Nardo klarte å holde ballen i laget mer og mer. Ved pause sto det 0-0. 2 omgang var det Nardo som styrte det meste, og fikk det viktige 1-0 målet etter tett kamp i feltet.  Slike situasjoner er det Karro som alltid scorer!! Nardo fortsatte presset og ble belønnet med at Fride jaget ball og stresset keeper og trillet inn 2-0. 3-0 kom på flott frispark av Hanna. Da er vi klar for 8-delsfinale og venter spent på hvem vi møter.  Denne gangen bør det bli hjemmekamp.  Gratulerer jenter - dette er en stor prestasjon!!!  Må nevnes at hele laget bidro til seieren, og alle var fantastiske. Herlig.

Slo ut Ørn i NM!!!

Etter en kjempekamp møt Trondheims Ørn, gikk vi videre i NM.  Nardo vant 2-1 mot Ørn etter mål av Marie og Fride.  Dette laget viser en fantastisk laginnsats, og vi gleder oss til neste kamp. Med bedre uttelling hadde vi faktisk vunnet med flere mål....

Videre i NM

Etter en kamp på det jevne, er vi klar for neste runde i NM. Vi skal vel ikke klage på en seier, men spillet var ikke helt som vi ønsket.  Uansett er vi videre og vant med 1-0 mot Strindheim. Marie scoret et flott mål og ble matchvinner. Vi burde vunnet med flere mål, og hadde to skudd i stanga. Nå venter vi på oppsettet av neste runde.

Takk jenter - for en Norway Cup

Her feires vinnermålet i semifinalen.  Sølv i Norway Cup er en fantastisk prestasjon.  Bildet er tatt fra Fotballmagasinet.

Vinner 1.divisjon vår sesongen

Etter 8-1 over Orkla var det klart at Nardo vant 1.divisjon vår i Trøndelag.  Målforskjell på 43-8 er meget bra.  Vi hadde ett tap som skal rettes opp til høsten.  Det løsnet skikkelig i de to siste kampene, hvor vi skoret 21 mål.  Nå gleder vi oss stort til Skandia Cup. Gratulerer jenter!!!!!

Videre til 2.regionale runde i NM

Nardo J16 er videre i NM! Emma sørget for en pangstart på kampen med første mål i første spilleminutt. Deretter scoret Marita, så smelte Emma inn en straffe, før Marita og Victoria scoret. Dermed ble det 5-1 til Nardo, og jentene er lett videre til andre regionale runde. Gratulerer!

Scandia cup

Finale på Lerkendal for 3. året på rad. Denne gang ble det 2. plass, etter å ha blitt slått av Astor.

Dana cup 2013

Vi kom til A-sluttspillet! Dessverre ble det slutt i 16-delsfinalen. Cup er cup......

Bra kamp i NM mot Åndalsnes

Nardo kjempet fantastisk bra, med bra spill ot Åndalsnes hjemme.  Vi hadde fortjent å vinne kampen, men marginene var ikke på vår side.  Vil honorere jentene som måtte gi tapt etter straffesparkkonkurranse.  Stillingen ved full tid var 2-2.  Takk til jentene for en fantastisk innsats i NM.

Stor prestasjon i NM

Vi slo Molde 2-1 borte i NM!!  Kjempeinnsats av jentene.  Til pause sto det 1-0 til vertene, men Nardo gir aldri opp.  Det er en moral i dette laget som er enorm.  Neste runde er satt til 20.mai.  Det gjenstår nå 6 lag fra kretsene Trøndelag, Møre og Romsdal og Sunnmøre.  Vi gleder oss til fortsettelsen i NM.

Seier i Krokus Cup

Vi vant Krokus Cup etter en fantastisk finale.  Vi var sliten før finalen, men det så man ikke under kampen.  Vi gikk igjennom Cupen med 5 seiere. Dette med en moral som var super. Krokus Cup er vår første seier som J16 lag, men dersom dette fortsetter blir det flere.

Nok en bra NM Kamp

Nardo J16 leverte en overbevisende forestilling i Nissekollen.  Nessegutten var på besøk, og ble slått 9-0.  Ved pause sto det 5-0,  Nardo jentene var fokuserte og hadde bestemt seg for avansement i cupen.  Alle jentene bidro til seieren.  I neste runde møter vi lag fra Sunnmøte eller Møre og Romsdal.  Fortsetter vi slik blir det flere turer...

Videre i NM

Nardo slo Oppdal hele 6-2 i prekval til NM.  Det var en fantastisk 1.omgang, hvor vi ledet 6-0 til pause.  Alle jentene leverte en meget god kamp, med bra pasningsspill med fine kombinasjoner.  Fortsetter vi slik blir dette meget bra.... 





Neste kamp i NM er allerede på lørdag.  Da kommer Nessegutten på besøk kl. 15 i Nissekollen.

Nardo J98 fikk sølv i Storsjøcup

Dette er laget å bli glad i. Vi gikk gjennom ekstraomganger og straffespark i semifinalen mot Tjalg. Nora kommer til å huske den kampen lenge. Deretter møtte vi Alnø i finalen.  Nardo hadde spillet, men de satte en av sine to målsjanser i mål.  Jentene våre var klart best i banespill, men maktet ikke sette noen av de store mulighetene.  Derfor ble det er 0-1 tap, men dette var en flott turnering. Grattis Jenter mycket bra. Jaja men. Våre jenter var svært skuffet etter finalen, men nå starter fokus mot høstsesongen.

Nardo J98 vant Skandia Cup - igjen

Fantastisk innsats gjorde at vi hadde full kontroll i finalen i Skandia Cup. Jentene hadde full fokus på oppgavene, og med høy agressivitet og bra pasningsspill ble resultatet seier 3-1 over Byåsen i finalen. Dette var en lagseier med mange som sto frem og tok ansvar.  Emma ble kået til finalens beste spiller, Vi vant alle kampene i cupen, og viste oss som det klart beste laget.  Nå går turen til Storsjocupen, vi gleder oss til å følge jentene videre..

Nardo vant TA-Cup 2012

Nardo J14 vant TA Cup etter mye fin fotball på Steinkjer i helgen.  De innledene kampene gikk meget bra, og Nardo hadde en målforskjell på 14-0 og full pott.  Det ble jevnere i seminfinale og finale.  Finalen gikk mot Byåsen, som Nardo slo 6-0 i innledene spill. Det var målløst til pause, men Frida skoret etter flott pasning fra Emma.  Dette ble det avgjørende målet.  Sarah ble kåret til finalens beste spiller. Det var videre meget gledelig å se at alle spillerne sto frem og tok ansvar.  Vi er rågod! Dette var en flott helg på Steinkjer.
 • Beskjeder

 • Treningstider 2016
 • Nissekollen

  Mandag kl. 16.30

  Tirsdag kl. 18.00

  Torsdag kl. 18.00

  Søndag kl 16.30

   

  Vær presis. Oppmøte i garderoben 10 min før trening..

   

  Frafall varsles via SMS til
   Ketil: 920 98 844

KIWI
MacDonalds Nidarvoll
Sparebanken Midt-Norge
Elpartner
NardoCenteret/ICA
Kjeldsberg
Lexus
PostNord
Coop Mega Nardo
Event Catering
Ole Sivertsen
Hymersenteret
Syd Lakksenter
Bas
Pepsi
Norengros
Eie eiendomsmekling
Scandic Lerkendal
BK Lyd
Havfruen Restaurant
Vinjes
Milano Nardo
Sixt Bilutleie