FORTSATT UBESEIRET!

Weel og Lindgård stod for scoringene i 2-0 seieren over Hønefoss. Vi har dermed vunnet 5 av 5 mulige kamper hittil i sesongen. Klikk deg inn for å lese mer!
Vi starter med følgende lag:
Bakke
Engan Lindgård Lundal Solli
Berbatovci Kjeldsen Strand
Knutsen Bekkevold Weel

Benyttede reserver:
Pettersen, Skogvold og Strypet.

Kampen:
Vi har såvidt rundet femten spilte minutter uten at kampen har satt seg skikkelig når vi tar ledelsen.
Knutsen finner Weel i bakrom som sikkert setter inn 1-0. Begge lag har noen farligheter i første omgang, men det blir ikke flere mål og vi går til pause med en fortjent ledelse.

I andre omgang er det Hønefoss som starter best, og har noen halvsjanser de første ti minuttene pluss ett skudd som går i tverrligger og over.
Vi runder 65 minutter og har jobbet oss inn i kampen igjen da Lindgård dobler ledelsen. Solli slår en god dødball inn i feltet, og der er Lindgård på plass og slår bortelagets gode keeper i duellen og øker til 2-0.
Etter dette er det enveiskjøring, og vi teller 7 store sjanser den siste halve timen. Det nærmeste bortelaget kommer er ett skudd fra 18 meter som går over.

En ny solid seier på hjemmebane, vi scorer to vakre mål, slipper til lite imot, og er det noe en skal sette fingeren på idag, kan det bare være at seieren både kunne og burde vært større.

Etter fem serierunder troner vi øverst på tabellen med 15 poeng. Det er fire poeng ned til Nest Sotra og Bryne på plassene bak.

På vår facebookside kan du se høydepunktene fra dagens kamp!

Neste kamp er mot Hødd. Den kampen spilles på Høddvoll lørdag 20 mai klokken 16:00!
KIWI
MacDonalds Nidarvoll