BORTEKAMP MOT HØDD!

Lørdag møter vi Hødd på Høddvoll Stadion i Ulsteinvik og vi håper å fortsette den gode starten på årets sesong!
Hjemmelaget startet sesongen med to uavgjorte kamper. Så ble det tap mot Bryne før de har fått sving på sakene med to strake seiere. Det gjør at de ligger på 4.plass med 8 poeng. Vi antar at de ikke er helt fornøyd med seriestarten, da de var et av lagene som var tippet i toppen av tabellen i årets sesong.
Cupmestrene fra 2012 rykket ned fra fjorårets Obosliga og er nok veldig innstilt på å gjøre oppholdet på nivå 3 så kort som mulig.
Hjemmelaget har også forsterket laget denne uken, tidligere Molde og Marseillespiller Eirik Haugan ble klar for klubben idag. De møter forøvrig nevnte Molde i NM på onsdag.

For vår del så har vi hatt en god treningsuke, og har en siste økt før avreise fredag ettermiddag.
Stallen er også nesten skade og sykdomsfri, og det er kun Hjelle, Skonnord, Knutsen og Sandvik som er utilgjengelig til helgens kamp. Vi topper tabellen med full pott, 15 poeng, etter 5 kamper, og det er en sulten gjeng som setter seg på bussen fredag som ønsker å fortsette den gode seriestarten og ta med seg 3 poeng hjem til Nissekollen på lørdag!

Vi forventer at lørdagens kamp blir en tøff batalje mot et av lagene som var tippet helt i toppen før årets sesong!

Som vanlig kan kampen sees på nett, enten via Amedia sine aviser eller Adressa.
Har du ikke et abonnement hos noen av av de enda, anbefaler vi abonnement hos vår samarbeidspartner Arbeidets Rett. Der får du 5 uker til kun 5 kroner.

Avspark på Høddvoll Kunstgras lørdag er klokken 16:00!
KIWI
MacDonalds Nidarvoll