VEL GJENNOMFØRT EAT MOVE SLEEP CUP!

De siste lagene har fått premiene sine og årets cup er avsluttet!
Noe utfordrende da Nissekollen var dekt av snø søndag morgen, men vi kom igang nesten uten forsinkelser etter imponerende innsats av banesjef Thomas Haugen. Snøen forsvant utover formiddagen, og selv om været viste frem alle fire årstidene dagen gjennom var det for de alle fleste gode spilleforhold!

Også søndag var det stor aktivitet inne i klubbhuset, samt i Eat Move Sleep teltene til Bama.
Vi hadde også idag besøk. Først kom Skonnord, Hjelle og Vassnes fra A-laget vårt og hjalp til i Bamacampen, før Ranheimspillerene Storflor og Eggen Rismark tok turen og blant annet hjalp til med premieutdelingen!

På vår facebookside finner du endel bilder fra både lørdag og søndag!

Vi vil samtidig takke alle deltagere for å ha meget godt humør selv om været skapte noen utfordringer.

KIWI
MacDonalds Nidarvoll