MEGET STERK BORTESEIER!

Det ble hele 4-0 over Odd 2 etter scoringer av Lindgård, Lundal og Strand (2). Klikk deg inn for å lese mer!
Laget:
Bakke
Nordeide Lindgård Lundal Solli
Berbatovci Kjeldsen Strand
Weel Bekkevold Engan

Benyttede reserver:
Knutsen, Skogvold og Lysvåg.

Kampen:
Det er Odd 2 som starter best, uten å skape de store sjansene. Den første sjansen som er verdt å nevne kommer ikke før det er gått 20 minutter da Odd 2 skyter like utenfor. Det var tydeligvis det vi trengte for å våkne, for etter dette er det nesten enveiskjøring. Først er det Weel som er nære etter at han plutselig er alene med keeper, på corner like etterpå er Lindgård på plass og banker ballen i nett-taket. Klokka har passert 35 minutter når Lundal setter vårt andre for dagen, også denne etter en dødball fra Engan, som dermed noterte seg for to assist i første omgang. Lindgård er centimeter unna å øke til 3-0, og like før pause er det Bekkevold som tvinger hjemmelagets keeper ut i full strekk på et skudd fra 16 meter.
Etter en litt rotete start på kampen går vi til pause med en fortjent 2-0 ledelse.

Andre omgang blir en transportetappe hvor vi har full kontroll. Det går et kvarter før vi øker ledelsen. Strand får ballen på 17 meter, og setter den vakkert i hjørnet. Et kvarter før slutt blir det smådramatisk da Kjeldsen går ned etter en duell med kutt i hodet. Han kommer seg på banen og fullfører kampen. 10 minutter før slutt trer Knutsen igjennom til Bekkevold, han blir felt inne i sekstenmeteren. Strand gjør ingen feil og setter 4-0 sikkert. Vi var nærmere å øke ledelsen enn Odd 2 med seks spillere fra A-laget er å redusere og vinner fullt fortjent.

Nardo 2 tok også sin andre strake seier med seier 2-1 over Levanger 2 mandag kveld.

Nå er det fullt fokus frem mot en meget spennende NM-kamp mot Blink førstkommende torsdag!

KIWI
MacDonalds Nidarvoll