-DE RYKKET UTROLIG NOK NED

Det sier Tormod om torsdagens motstander i cupen. Vi har også fått hans tanker om seriestarten og en liten statusrapport på stallen før kampen.
Vi har fått en god tart med 2 seiere på de 2 første kampene, kan du si noe om årsakene og hvordan du synes vi har fremstått?
"Vi er selvfølgelig godt fornøyd med seier både mot Vindbjart og mot Odd 2. Vindbjart er spådd i toppen og Odd 2 stilte med 7 spillere fra A-stallen sin i startelleveren. 6 poeng på de to kampene er en strålende start men det vi er minst like fornøyd med er hvordan vi har fremstått prestasjonsmessig i disse kampene.
Vi har vært bunnsolid defensivt, spesielt flink på å justere presshøyden underveis og tatt store steg i førsteforsvarsjobben og i kollektivt høyt press. På to kamper har vi omtrent ikke sluppet til målsjanser og det skal vi bygge videre på fremover. Offensivt synes jeg vi har fremstått bra i etablert angrep og utviklet overgangsspillet. Så viser vi fortsatt at vi er et giftig lag på dødball. Vi vet inderlig godt at vi kan og må bli bedre i alle spillets faser, og det jobber vi med å utvikle hver eneste uke.
 
Stjørdals Blink står for tur i NM på torsdag, og de har på sedvanligvis drevet med mindgames på twitter i flere dager og fremstilt kampen som David mot Goliat siden vi leder PostNordligaen. Hva tenker du om kampen?
"Selv er jeg ikke på twitter, men har skjønt at Jegersen i vant stil prøver å skyve favorittstempelet over på motstander i forkant av torsdagens kamp. Kanskje naturlig når det er divisjonsforskjell mellom lagene, men alle som følger med og er oppdatert på trøndersk fotball vet at Blink på hjemmebane er en meget vrien motstander og i utgangspunktet den vanskeligste vi kunne fått i første runde. De hadde den beste 2.divisjonsstallen av trønderlagene ifjor, men presterte utrolig nok likevel å rykke ned. De har beholdt de fleste spillerene, satser fortsatt tungt og fremstår som soleklar opprykksfavoritt med en strålende start på sesongen. 
Laget som slo ut både Levanger og Molde ifjor på samme bane, er etter min mening favoritter i en enkeltkamp som dette. Vi er selvfølgelige optimistisk, er godt forberedt og skal gjøre vårt ytterste for å avansere til neste runde."
 
Hvordan er status på spillersiden før torsdagens kamp, det tette kampprogrammet tatt i betraktning?
"Vi har startet de to første seriekampene med samme mannskap, men vil nok stille annerledes på torsdag. Det handler om slitasje og litt småskader. Både Albert Berbatovci og Christoffer Engan er usikre av de som startet sist. Noen andre vil nok få sjansen fra start og dermed en glimrende mulighet til å vise seg frem og benytte muligheten til å gjøre laguttaket i neste kamp ennå vanskeligere. 
Olav Skonnord, Mathias Hjelle, Jan Arne Vassnes og Jørgen Bjerve er fortsatt ikke tilbake etter skade.
 
Vi håper alle som er glade i Nardo tar turen torsdag klokken 18:00 og støtter gutta i jakten på avansement. Det er på påtide at vi endrer en ganske dyster statistikk på Nye Blinkbanen.

 

 

Del
KIWI
MacDonalds Nidarvoll
Sparebanken Midt-Norge
Elpartner
NardoCenteret/ICA
Kjeldsberg
Lexus
PostNord
Coop Mega Nardo
Event Catering
Ole Sivertsen
Hymersenteret
Syd Lakksenter
Bas
Pepsi
Norengros
Eie eiendomsmekling
Scandic Lerkendal
BK Lyd
Havfruen Restaurant
Vinjes
Milano Nardo
Sixt Bilutleie