UTE AV CUPEN!

Stjørdals Blink vant 2-0 i torsdagens cupkamp som ble preget av elendige forhold.
Laget:
Bakke
Nordeide Lindgård Lundal Solli
Strand Kjeldsen Lysvåg
Knutsen Bekkevold Weel

Benyttede reserver:
Engan, Skogvold, Cilingiroglu

Kampen:
Avspark ble utsatt 15 minutter da Kong Vinter ikke var helt ferdig for året. Dessverre hadde Stjørdals/Blink trodd at våren var kommet for godt, så brøyteutstyret var pakket bort. Det er selvfølgelig likt for begge lag, men ødelegger også kampen, da det var meget vanskelig å spille fotball på Nye Blinkbanen torsdag ettermiddag.
Blink starter uansett kampen best, og får noen cornere helt i starten av kampen uten at det blir veldig farlig. Kampen er preget av to lag som spiller på veldig lav risiko og det er lite spill i det hele tatt i innledningen.
Etter 25 minutter skjer det ting. En Blinkspille setter inn en håpløs takling midt på banen og får et velfortjent rødt kort. Alikevel er det hjemmelaget som tar ledelsen med en mann mindre knappe 10 minutter senere. Vi mister ballen på egen halvdel, og Blink får en enkel jobb med å kontre inn 1-0. Resten av omgangen skjer det lite, lange baller og dueller som ikke ender i noe fra begge lag.

I andre omgang setter vi trykk på Blink fra start. Vi skaper 3 store sjanser iløpet av de første 10 minuttene, og den ene reddes på strek av Blink.
Vi får dog ikke uttelling, og 20 minutter før slutt er det Blink som er på en sjelden visitt i andre omgang og øker til 2-0. Vi klarer ikke å komme oss til de store sjansene etter dette og hjemmelaget forsvarer seg godt og går fortjent videre til neste runde i NM.

Det enkle ville kanskje vært å skylde på baneforhold men vi kan kun skylde på oss selv. Vi gir bort enkle mål, blir for dårlig i duellspillet og tar for mange dårlige valg til å skylde på andre for at vi taper idag.

Nå er det fullt fokus på Byåsen i PostNordligaen på søndag, avspark i Nissekollen er klokken 16:00!

KIWI
MacDonalds Nidarvoll