2-1 SEIER OVER BYÅSEN!

Vi lå under 1-0 til pause, men Strand og Engan bidro til å snu kampen med hver sin scoring!
Laget:
Bakke
Nordeide Lundal Lindgård Solli
Berbatovci Kjeldsen Strand
Weel Bekkevold Engan
 
Benyttede reserver:
Knutsen og Strypet.
 
Kampen:
Det skjer veldig lite i starten av kampen, og det går en halvtime før det egentlig skjer noe. Da er Byåsen frempå å får ett straffespark som Bakke er etter uten å kunne forhindre gjestene i å ta ledelsen. Like før pause får vi muligheten til å utligne da Engan blir lagt i bakken og vi får tildelt straffespark. Dessverre setter Albert den stang ut. Like før dommeren blåser av til pause er det Strand som tester Byåsen sin keeper med et godt plassert skudd. Byåsen sin keeper er med på notene og redder. Dermed går vi til pause med 0-1 etter en jevn og sjansefattig første omgang. 
 
I andre omgang hever vi oss betraktelig. Engan tester skuddfoten etter 52 minutter men skuddet går utenfor. Så i det 56. minutt er det Strand som er frempå. Et innlegg blir klarert ut på 18 meter, Strand smeller til og ballen går i mål. Dette gir oss ny energi og vi fremstår mye bedre nå. Bekkevold kommer nesten alene med keeper med Byåsen får taklet i siste liten. Så faller avgjørelsen. Vi får frispark på 19 meter, og Engan tar fart. Vakkert legger han ballen over muren og i mål, og vi har snudd kampen. Begge lag kunne hatt flere mål, Byåsen er farlig frempå etter noen dødballer, og har 2 gode sjanser de kunne fått mer utav. Vi får også en gavepakke da en klarering fra gjestenes keeper havner rett hos Engan som bare skal trille ballen til Bekkevold på åpent mål, dessverre kommer pasningen litt bak. Ingen av lagene klarer å få flere scoringer og dermed vinner vi fortjent 2-1. 
 
Vi er fornøyd med at vi hever oss og spiller en mye bedre andre omgang, men når vi skal til Bergen og møte Fana om en uke må vi være med fra avspark.
 

Del
KIWI
MacDonalds Nidarvoll
Sparebanken Midt-Norge
Elpartner
NardoCenteret/ICA
Kjeldsberg
Lexus
PostNord
Coop Mega Nardo
Event Catering
Ole Sivertsen
Hymersenteret
Syd Lakksenter
Bas
Pepsi
Norengros
Eie eiendomsmekling
Scandic Lerkendal
BK Lyd
Havfruen Restaurant
Vinjes
Milano Nardo
Sixt Bilutleie