FJERDE STRAKE SEIER I POSTNORDLIGAEN!

Vi slo Fana 1-0 i Bergen på lørdag. Christoffer Engan ble nok en gang matchvinner, og igjen gjorde han det på frispark! Klikk deg inn for å lese mer!
Laget:
Bakke
Engan Lindgård Lundal Solli
Berbatovci Kjeldsen Strand
Weel Bekkevold Lysvåg

Benyttede reserver:
Strypet og Knutsen

Kampen:
Vi får en god start på kampen, og skaper noen småfarligheter på 3 cornere iløpet av de første fem minuttene. Ingen av lagene skaper noen store sjanser de første tjue minuttene, men begge lag har noen halvsjanser. Idet klokka passerer tjue minutter skaper Fana kampens første store sjanse. De kommer seg rundt på kanten og får slått inn langs bakken bak forsvaret vårt, og en Fana spiller er bare noen få centimeter unna å ta ledelsen. Vi passerer halvtime før vi skaper vår første skikkelig store sjanse, Strand finner Weel inne i Fana sin 16meter, men avslutningen går dessverre rett på keeper. Det siste kvarteret av første omgang er det ingen av lagene som skaper noen store sjanser, men begge lag kommer til endel skudd fra distanse og noen innlegg som blir ryddet greit unna.

Andre omgang starter der den første slapp, ganske åpen kamp, men ingen av lagene klarer å skape noen store sjanser. Avgjørelsen i kampen kommer etter 65 minutter. Vi får frispark på 18 meter, Engan går frem og setter den smart i keeperhjørnet. Ti minutter senere får Albert muligheten til å punktere kampen da vi får straffespark etter at Lindgård blir dyttet i feltet på en corner. Keeper er dessverre raskt nede og redder forsøket. De siste ti minuttene flytter Fana opp mye folk og legger ett visst press på oss, med noen dødballer, innlegg og lange baller. De skaper dog ikke noen store sjanser og vi rir det greit av.

Tre fortjente poeng i en tøff bortekamp, etter nok en god prestasjon!

Du kan se høydepunktene fra kampen på vår facebookside eller på twitter!

Neste kamp er oppgjøret i Nissekollen mot Hønefoss. Den kampen spilles førstkommende søndag klokken 18:00!

KIWI
MacDonalds Nidarvoll