Nardo Fotballklubb

Utleie klubbhus

LEIE AV KLUBBHUSET I NISSEKOLLEN.

Nardo Fotballklubb har to store og flotte saler til utleie. Den ene salen finnes i gammeldelen av klubbhuset, og den andre er i den nyoppførte delen. Totalt er det plass til ca 100 personer, hvorav 60 pers. i stor del og 40 pers. i liten del. Det er selvfølgelig også mulig å leie begge salene, da det kan åpnes opp mellom disse.

Pris liten sal kr.4.000,- inkl.renhold
Pris stor sal kr.5.000,- inkl renhold
Pris hele huset kr.8.000,- inkl.renhold
Pris hele huset hel helg kr.14.000,- inkl.renhold

Avbestilling av lokale er kostnadsfritt 14 dager i forkant, etter dette tilfaller 50% lokalleie.

Ta kontakt for priser på konfirmasjon, bursdager, kurs og -møter.

Nardo Fotballklubbs klubbhus ligger i Nissekollen, nærmere bestemt i Fiolsvingen 1. Den gamle delen av klubbhuset sto ferdig på sensommeren 2008, mens den nye delen ble ferdig i 2016.

Huset egner seg ypperlig til både barnedåp, bryllup og andre sammenkomster. Vi leier også ut til andre typer arrangement som dansekvelder, pensjonisttreff, hundeklubber etc.

Klubbhuset er ledig både på dag- og kveldstid, det er 25 års aldersgrense for leie av lokaler.

Vi anbefaler at dere tar en tur innom for en visning av lokalene!

Ta kontakt med Nardo FK på nardofk@online.no eller 94 86 68 85 for utleie.

Leie av musikkanlegg: BK LYD, telf.93454041, www.bklyd.no
Vår samarbeidspartner på catering er HEC. Last ned meny øverst til høyre på denne siden, eller se deres hjemmeside, http://www.eventcatering.as/meny.
De leverer alt fra selskapsmeny med kokker, til koldtbord og møtemat.

NARDO FK
POSTBOKS 1632