Nardo Fotballklubb

Politiattest

Alle trenere må levere politiattest.

Er du over 18 år er det enklest for deg å søke om politiattest på nett.

Har du nettbank, kan du bruke samme pålogging for å sende søknad om politiattest .

Her følger informasjon om hvordan du gjør det.

Dette bekrefter hvem du er, og du skal derfor ikke legge ved kopi av legitimasjon.

1. Valg av formål
    Velg rett formål fra nedtrekksliste i skjema.
    Spørsmål om formål retter du til arbeidsgiver / den som krever politiattesten.

2. Bekreftelse på formål (det eneste vedlegget ved nettsøknad)
    - Du kan skanne eller ta bilde av bekreftelsen hvis du ikke har den digitalt.
    - Sjekk at filen er lett å lese før du sender den ved søknaden din.
    - Følgende filformater er tillatt: docx, doc, pdf, jpg, jpeg, png, tiff, tif.
    - Filen må ikke være større enn 4 MB (4194304 Bytes).
    - Noen formål trenger ikke bekreftelse. Du får da ikke valget om å legge ved fil.

For arbeidsgiver/organisasjon:
    Til hjelp for arbeidsgiver / organisasjon er det laget en mal for bekreftelse på formål som kan brukes. Denne kan lastes ned her: Mal for bekreftelse på formål.

3. Luftfartstilsynet
    Du må skrive følgende i merknadsfeltet i skjema: "Jeg samtykker i at uttømmende politiattest sendes direkte til Luftfartstilsynet".

4. Teknisk informasjon
    Løsningen fungerer best med de nyeste versjonene av Internet Explorer, Firefox, Chrome eller Safari.

Sitter du bak en brannmur eks. på arbeidsplassen, kan det oppstå problemer med opplasting av filen.

Klikk her for å komme direkte til siden: https://www.politi.no/tjenester/politiattest/

NARDO FK
POSTBOKS 1632