PostNord-ligaen: NARDO - BRATTVÅG

På lørdag klokken 16:00 sparkes høstsesongen i PostNord-ligaen i gang for vår del. Motstander er Brattvåg som ligger på plassen over oss på tabellen.

SEKS NARDOLAG TIL A-SLUTTSPILL I STORSJØCUP

J15 klare for semifinale

Sommerstatus

Vi har tatt en prat med herrelagets trener Tormod Bjerkeset som oppsummerer vårsesongen og ser frem mot høsten.

Klubbkontoret tar ferie!

Vi tar ferie i perioden 29.juni til 20.juli, klubbkontoret er stengt i denne perioden. Alle henvendelser sendes til : nardofk@online.no

Ubetalt treningsavgift/medlemsavgift

Nardo FK opplever at flere medlemmer ikke overholder betalingsfristene på utsendt faktura fra klubben. Vi har derfor signert avtale med Visma Collectors AS for oppfølging av ubetalt treningsavgift/medlemsavgift.

Tap mot Vidar

Vi reiste til Stavanger med håp om å klare 3 å hente 3 poeng og samtidig karre oss over nedrykksstreken, men sånn skulle det dessverre ikke gå.

NorContact: Nardodager i våre butikker i midtbyen og på Heimdal.

Nardo-kolleksjonen fås i Midtbyen og på fotballsko.no. Nardo-rabatten får du på alle varer både i Midtbyen og på Heimdal. Åpent 09.00-19.00 onsdag 20., torsdag 21., fredag 22. og tirsdag 26, onsdag 27., torsdag 28. juni.

Nardo - Egersund

Vi tapte i dag 1-0 mot Egersund og sendes dermed igjen under nedrykksstreken med 2 poeng opp til Brattvåg på trygg plass.

DAMELAGET TOK POENG MOT HERD

Poengdeling i Ålesund

Nardo - Egersunds

Vel møtt til 10. runde i PostNord-ligaen 2018 i Nissekollen på søndag!