NARDO FOTBALLKKLUBB SØKER MEDIEANSVARLIG

Nardo FK søker medieansvarlig med interesse for fotball og sosiale medier.

EAT MOVE SLEEP 2018

Sett av helga 20-22.april til "vårens største eventyr" på Nissekollen. Årsklassene er 2011 - 2006.

FREDRIK TØMTE NY TRENER FOR J17

Fredrik har vært trener for damelaget til Nidelv og NTNUI Futsal. Vi ønsker han lykke til som trener for vårt J17 lag.

NARDO FOTBALLKLUBB SØKER SPORTSLIG LEDER!

Nardo FK søker en engasjert og fremoverlent Sportslig Leder!

AMUND VINGELEN NY TRENER FOR G14

Vi ønsker Amund Vingelen velkommen til Nardo FK, som spiller på A-lag og Trener for G14. Han kommer fra A-stallen til Strindheim og Nidelv.

ENJOYKORT 2018

Vi har ennå flere Enjoykort igjen for 2018, ta kontakt på nardofk@online.no eller kom innom klubbhuset på dagtid for kjøp, pris kr.275,- pr kort.

Trenerteamet på G16 på plass!

Tomas Holmestad blir hovedtrener og får med seg Gunnar Sigstad som assistenttrener!

Fotball etter skoletid!

8. januar starter vi med fotball etter skoletid for jenter og gutter fra 7 til 10 år i samarbeid med Coerver!

Banen på Nissekollen er dessverre også stengt mandag 8.januar!

11'er banen på Nissekollen vil ikke bli brøytet mandag 8. januar grunnet teknisk feil på oppdragsgivers utstyr. Vi beklager dette å oppfordrer til andre aktiviteter!

Vi søker hovedtrener til vårt Dame Seniorlag som spiller i 2.divisjon!

Denne herlige gjengen rykket opp i 2017 og skal spille i 2.divisjon i 2018, nå har du muligheten til å trene de!