Nissekollen Minigress er utleid til konsert tirsdag 14.august.

Nissekollen minigress er utleid til konsert for nye studenter på tirsdag 14.august. Konserten starter kl.19.30 og vil vare til kl.23.00. Vi beklager til de lagene dette går utover i forhold til kamp og treninger på tirsdag ettermiddag og kveld. Anlegget er åpent for trening og kamp igjen fra onsdag formiddag.

Seier mot Skeid!!

Vi vinner til slutt 1-0 mot Skeid etter en jevnspilt og til tider sjansefattig kamp. Vi starter klart best, men før vi har rundet 10 minutter tilriver Skeid seg initiativet i kampen. De har mye ball de neste 20-25 minuttene uten å skape noen store sjanser, men vi henger mer med i mot slutten av omgangen. 0-0 til pause og av sjanser som fortjener å nevnes er det vel en heading og et skudd fra Amund Vingelen. Lars Arne Togstad scorer på et innøvd cornertrekk etter 66 minutter. Vi blir naturlig nok presset bakpå mot slutten, men ypper oss på noen kontringer og holder denne gangen helt inn.

Super Lørdag på Nissekollen!

Husk å betal Treningsavgiften Høst 2018, forfall 1.august!

Viktig å betal denne i tide for unngå purrekostnad kr.50,- etter 15.august. Deretter vil vår samrarbeidspartner Visma Collectors AS overta fordringene.

Tap i Arendal

Vi gikk på høstsesongens første tap i Arendal.

Råsterk seier borte mot Hødd!

HØDD - NARDO

Herrelaget møter det gamle storlaget Hødd på Høddvoll kunstgress Søndag kl. 16:00. Kamptropp vil etter hvert publiseres her.

Viktig og særdeles deilig seier mot Brattvåg!

Vi vant i dag fullt fortjent 1-0 mot Brattvåg og klatrer dermed forbi dem på tabellen.

SEKS NARDOLAG TIL A-SLUTTSPILL I STORSJØCUP

J15 klare for semifinale

Sommerstatus

Vi har tatt en prat med herrelagets trener Tormod Bjerkeset som oppsummerer vårsesongen og ser frem mot høsten.