Nardo - Stjørdals Blink

Det ble dessverre tap i årets første lokaloppgjør.

TOALETTPAPIRDUGNADEN ER I FULL GANG!

Det er fremdeles flere som ikke har hentet toalettpapir, for de som ikke har hentet blir siste mulighet onsdag 23. mai 18-20. Betaling kr.1.200,- pr. spiller, for 3 sekker. Max 6 sekker pr. familie uavhengig av hvor mange spillere. Betaling med kort, Vipps eller kontant.

AMALIE GIR SEG I NARDOTRØYA

En bauta gir seg på damelaget

NARDO 2 DAMER MED NY SEIER

Seier mot Nidaros

KNEPENT TAP FOR DAMELAGET

Tapte mot Byåsen på Dalgård

FOLKETOGET 17. MAI

Da er det snart 17. mai og vi oppfordrer alle Nardo FK medlemmer om å delta i folketoget for å vise klubbtilhørighet. Oppmøte senest kl.12.30 bak Domkirken, se etter Nardo FK fanen. Vel møtt!

Velkommen til handlekveld i klubbhuset 23.Mai 18-20

Kom til klubbhuset på onsdag og prøv utstyrskolleksjonen!

Teambuilding på Leangen travbane!

Etter en lang søndag tur/retur Jæren og solid innsats i kampen mot Bryne ble mandagens trening erstattet med teambuilding på Leangen travbane. Vel fortjent, og godt for slitne bein. I morgen rettes fokuset mot Stjørdals Blink-kampen førstkommende lørdag!

NARDO - STJØRDALS BLINK

På lørdag blir det nabooppgjør i Nissekollen når Stjørdals-Blink tar turen for runde 6 i PostNord-ligaen. Naboer er vi også på tabellen. Nardo ligger på 11.plass og Blink ligger på 12. plass. Vel møtt!

Høydramatiskte sluttminutter!

Det ble med 1 poeng hjem i bagasjen fra Bryne stadion. Før kampen hadde vi sikkert slått til om vi hadde blitt tilbudt det, men etter å ha ledet 3-1 med 8 minutter igjen å spille føles det mildt sagt bittert å ikke sitte igjen med full pott.