Damelaget ønsker nye spillere inn!

Damelaget kjemper i toppen av 3.div.

Nardos damelag kjemper etter halvspilt serie helt i toppen av 3.div. Vi ligger på 2.plass et poeng bak Verdal som leder.

Vi går en spennende høst imøte. Desverre forsvinner noen spillere for oss, noen flytter hjem etter å ha avsluttet studier, noen reiser ut for å studere og noen drar i militæret. Vi ønsker derfor nye spillere hjertelig velkommen til oss fra høsten av.

Vi har pr. dato en spillerstall som teller 25 spillere, fordelt fra 17-35 år, med hovedvekt i alderen 19-26 år.

Vi ønsker alle typer spillere , vi har 2 lag vi skal serve, Nardo 2 eller rekruttlaget spiller i 4.div. og vi blir litt for få spillere til begge lag når noen forsvinner.

Vi starter opp treningene igjen på onsdag 26.juli. Første seriekamp er 13.aug.

Nøl ikke med å ta kontakt, vi ordner alt det praktiske rundt evt. overganger, disse går som regel iorden i løpet av få dager.

Trenerteamet vårt består av hovedtrener og to ass trenere samt lagleder . Våre ambisjoner er 2.div.spill neste år.Ta kontakt.

Trenerteamet.

Marcus Ydstie

Geir Eriksen

Roger Ingvaldsen

Gisle Sand Lagleder. tlf. 92239617.

Målkavalkade våren 2017 from Nardo FK on Vimeo.