Ny spiller klar for Nardo!

Frank Ailo Antii Tangen kommer fra Alta og er spilleklar allerede til søndagens kamp mot Vidar!

Frank er 18 år og kommer opprinnelig fra Karasjok, og han har samisk bakgrunn og samisk er også morsmålet hans. Han kan spille både spiss og kant. Han flyttet fra Karasjok etter spill hos Ravdojok BK og Nordlys IL og begynte å spille for Alta i 2015. Her scorte han i debuten for A-laget kun 16 år gammel. Det samme året ble han også kåret til et av Nord-Norges 10 største talent av avisa Nordlys.

Han flytter nå til Trondheim for å fortsette studier på idrettslinja og er spilleklar for Nardo allerede til søndagens kamp mot Vidar.

Vi tok en kjapp prat med han, og spurte først hvorfor han valgte å signere for Nardo?

"Jeg valgte Nardo FK for å få bedre matching og jeg ville prøve noe nytt samt at jeg vil satse på fotball fremover. Det var ganske naturlig for meg å flytte til Trondheim fordi jeg har familie her og jeg ønsket å flytte på meg, Nardo kom fort opp da jeg fikk tilbakemeldinger på at det er en bra klubb med godt miljø og gode spillere og trenere."

Hvilket inntrykk har du av klubben så langt?

"Inntrykket mitt av klubben har vært veldig bra, det ser ut som laget er en ganske sammenspleiset gjeng med godt humør. Føler også at jeg har blitt godt mottatt av klubben og laget. Nivået er bra og det passer meg perfekt for den utviklingen jeg vil ha."

Hvordan vil du beskrive deg selv som spiller?

"Jeg vil beskrive meg selv som en som en offensiv fotballspiller som liker å score mål, har en godkjent pasningsfot. God i duellspillet og god overblikk. Foretrukken fot er høyre, men bruker venstre like mye."

Vi tok også en prat med Tormod for å høre hva han hadde å si om sitt ferskeste tilskudd til stallen?

"Frank er en ambisiøs og målrettet spiller. Han har gode basis ferdigheter, er kvikk og gjennombruddshissig. Har trent med oss i det siste og har vist han har nese for mål med gode avslutningsferdigheter da han har bøttet inn mål på trening."

Vi takker begge for praten og ønsker Frank hjertelig velkommen til Nardo. Vi vil samtidig berømme Alta IF for hurtig og god behandling av overgangen!

(foto: Altaposten.no)

Målkavalkade våren 2017 from Nardo FK on Vimeo.