Skuffende prestasjon mot Vidar.

En skuffende prestasjon mot Vidar endte med 2-0 tap.

Foto: Karslen Foto

Vi starter med følgende lag: Bakke - Nordeide, Lindgård, Lundal, Solli - Strand, Bjerve, Strypet - Weel, Cilingiroglu, Pettersen.

Benyttede reserver: Knutsen, Tangen og Lysvåg.

Det ble en kamp under pari for vår del, selv om vi forsåvidt har sjanser til å score mål, så er det fullt fortjent at gjestene tar med seg alle tre poengene. Vi er ofte på etterskudd, sliter med å vinne både dueller og andreballer og er ikke helt oppe i situasjonene. 1-0 kommer etter at vi mister ballen på egen 16 meter og de enkelt får spilt seg til åpent mål og scorer. Nordeide står bak to av våre beste sjanser da han finner både Cilingiroglu og Strand inne i Vidar sin 16 meter, men dessverre går ingen av avslutningene i mål. Knutsen har også en stor sjanse da han får dratt seg inn fra sin høyre kantposisjon men avslutningen går rett på keeper. Vidar er også farlig frempå ved flere anledninger, og har blant annet en heading i tverrligger samt at de kommer alene med Bakke som redder mesterlig. Spikeren i kista kommer bare noen minutter før full tid da de får god til til å sette ballen i lengste hjørne. Det siste målet kom forøvrig ikke med på høydepunktene, det beklager vi men det er ikke vi som produserer høydepunktene.

Se høydepunktene her:

Nyervervelsen Frank Ailo Tangen fikk også sin debut da han kom inn ca 10 minutter før slutt og fikk vist at han har noen spennende kvaliteter som vi kan få god nytte av fremover.

Våre venner i Karslen Foto var på plass og tok bilder under kampen, og bildet over er også tatt av de, besøk de på facebook for å se flere bilder.

Etter helgens runde er vi fortsatt på tredjeplass, men nå er det 4 og 5 poeng opp til henholdsvis Bryne og Nest Sotra. Neste kamp er mot nettopp Bryne neste helg. Vi må opp flere hakk om vi skal få med oss noe derfra, men det har vi stor tro på at vi skal få til.