Toppoppgjør på Bryne Stadion!

Vi tar turen til Jæren og møter Bryne på lørdag!

Før den trettende serierunden ligger vi på tredjeplass. I den trettende serierunde møter vi Bryne, som ligger på plassen foran oss. De har 26 poeng, mens Nest Sotra som ligger helt på topp har 27 poeng. Med våre 22 er det ikke tvil om at vi bør ha med oss noe hjem fra Bryne for å fortsatt ha kontakt med lagene foran oss på tabellen.

Hjemmelaget har vært sterke på hjemmebane hittil iår, med fem seire og en uavgjort på seks kamper. Det er forsåvidt ikke så veldig ulik statistikk som det Nest Sotra hadde før vi besøkte de (0-0). Bryne er også det eneste laget som står uten tap hitill iår i avdelingen, men hele fem uavgjorte kamper gjør altså at de alikevel ligger bak Nest Sotra.

For vår del har vi lagt kampen mot Vidar bak oss og er klare for å gjøre en bedre prestasjon på lørdag og fortsatt ha kontakt med lagene foran på tabellen inn mot siste kamp før ferien neste helg.

Vi har ingen karantener ihelga, men Nordeide, Berbatovci, Engan, Hjelle og Skonnord er ute med skade. Bekkevold fikk en liten smell i kampen mot Fram, og måtte stå over mot Vidar forrige helg og er fortsatt usikker til helgens kamp.

Har du ikke lagt ferien til Jæren i sommer og kan dra på Bryne Stadion og støtte gutta, har du muligheten til å se kampen på nett. Da må du ha abbonement hos en av Amedia sine aviser eller Adressa. Har du ikke abonnement fra før anbefaler vi vår samarbeidspartner Arbeidets Rett. Der får du 5 uker for kun 5 kroner og tilgang til alle kampene i PostNordligaen.

Vi vil også oppdatere mål og viktige hendelser på vår Facebookside og på Twitter.