Knepent tap mot Bryne!

Bakke med nok en solid kamp inkludert en strafferedning, men det ble alikevel tap mot Bryne på lørdag!

Vi starter med følgende lag: Bakke - Pettersen, Lundal, Lindgård, Solli - Strand, Kjeldsen, Strypet - Weel, Bekkevold, Knutsen.

Benyttede reserver: Cilingiroglu og Lysvåg.

De første 20 minuttene har Bryne mye ball, uten å skape de helt store avslutningene. Vi får også noen brudd og muligheter for kontring, men klarer ikke å ta vare på disse og skaper heller ingenting verdt å nevne. Vi passerer 25 minutter før kampens første skikkelige sjanse kommer. Knutsen mottar ballen ute på venstrekant, drar seg inn forbi en Bryneforsvarer og får avsluttet. Skuddet blir dessverre blokkert ut til corner. Etter dette er det Bryne som er farligst frempå, og har to gode skudd fra 16 meter som Bakke redder. Det ser ut som lagene skal gå til pause på stillingen 0-0, men minuttet før dommer blåser får hjemmelaget straffe. Bakke går feil vei og hjemmelaget tar med seg en 1-0 ledelse inn til pause.

Andre omgang er sjansefattig de første 15 minuttene, og det er hjemmelaget som har initiativet. Vi nærmer oss 20 minutter da hjemmelaget får nok en straffe. Denne gangen er det Bakke som går seirende ut av duellen og redder mesterlig. Bryne skaper noen store sjanser etter dette og Bakke har blant annet en strålende dobbeltredning kvarteret før slutt. Selv om vi har skapt lite vet vi at alt kan skje så lenge hjemmelaget kun leder 1-0, og fem minutter før slutt blir det mer dramatikk. Hjemmelagets målscorer sparker ned Lindgård bakfra i frustrasjon uten mulighet for å ta ballen og blir belønnet med direkte rødt kort. Vi skal dermed spille med en mann mer de siste minuttene. Vi klarer dessverre ikke å utnytte overtallet veldig godt, og selv om Solli er farlig frempå med et skudd på overtid og vi får flyttet opp mange så blir det ikke flere store sjanser utav det og vi taper 1-0. En fortjent seier til hjemmelaget.

Nå ser vi fremover mot neste kamp. da skal vi igjen ut på tur, og møter Vindbjart på bortebane neste lørdag!

Se høydepunktene her: