Sommerhilsen fra Elin og Sten!

Første halvdel av 2017 er unnagjort og her kommer en hilsen fra styreleder og daglig leder!

Hovedaktivitetene i vårsesongen har vært Eat Move Sleep og Toalettpapir Dugnad. Vi takker alle frivillige som deltok på Eat Move Sleep med to svært snørike dager. Hadde det ikke vært for den enorme innsatsen som ble gjort, ville vi ha hatt problemer med å fullføre cupen. Vi ønsker også å takke alle for stor innsats i toalettpapir dugnaden, det er flott å få hjelp av så mange positive og flinke folk. Vi må også takke Christian og Stig for flott gjennomføringer av Trenerforum og håper flere ser nytten av å delta til høsten.

Det har vært en fantastisk sesongstart for vårt A-lag, med 22 poeng på 13 kamper og 4. plass i avdelingen i en tøff og tilspisset PostNord-liga. (2.div.)

Vi ønsker alle Nardo lag som skal delta på Norway Cup lykke til og gratulerer med vel gjennomført Scandia Cup og Storsjøcup til de som har deltatt. Vi takker også Coerver Coaching for en flott gjennomført fotball Sommerskole.

Styret og ledelsen i Nardo Fotballklubb vil med dette takke alle trenere, spillere, frivillige, Foreldre og samarbeidspartnere for å ha bidratt, og ønsker dere en riktig God Sommer og velkommen tilbake til Nissekollen august.

Sommerhilsen fra Elin og Sten!