Siste kamp før ferien!

Lørdag spilles siste kamp før ferien, og flere spillere er tilbake fra skade, blant annet Sander Nordeide!

Lørdag klokken 16 møter vi Vindbjart til siste kamp i Postnordligaen før en kort sommerferie. Etter halvspilt serie ligger hjemmelaget helt sist, med kun 8 poeng. Vi tar på ingen måte lett på oppgaven og vet at om de har en god dag kan de ta poeng fra alle. På hjemmebane har de også tatt poeng fra både Egersund, Byåsen og Hødd. Siden vi er halvspilt har vi naturligvis spilt mot Vindbjart en gang før iår, og oppgjøret i Nissekollen endte med en knepen 2-1 seier til våre gutter så det er ingen tvil om at vi må heve oss fra noen av kampene den siste tiden om vi skal få med oss noe fra Moseidmoen gressbane. Vi har spilt 2 gresskamper før iår, og de har forøvrig endt med poengdeling (0-0) mot Nest Sotra og tap (1-0) forrige helg mot Bryne.

Ellers er det gledelig å kunne melde om en nesten skadefri tropp. Både Engan, Berbatovci og Nordeide er klare igjen og klare for kamp! Det betyr at det kun er Hjelle og Skonnord som er ute med skade til helgens kamp, samt at vi heller ikke har noen karantener.

Er du ikke på sørlandet på sommerferie og har muligheten til å dra til Vennesla og støtte gutta i jakten på 3 poeng, kan du se kampen på nett. Den sendes for abbonenter på alle Amedia sine aviser samt Adressa. Har du ikke abbonement fra før anbefaler vi vår samarbeidspartner Arbeidets Rett hvor du får tilgang for kun kroner 5 de første 5 ukene.

Ellers vil vi som vanlig oppdatere kampen på Twitter og Facebook!