Kollektiv kollaps.

Det ble en helsvart dag på sørlandet da vi tapte hele 7-0 mot Vindbjart.

Vi starter med følgende lag: Bakke - Nordeide, Lundal, Lindgård, Solli - Strand, Kjeldsen, Berbatovci - Pettersen, Bekkevold, Engan. Benyttede reserver: Knutsen, Lysvåg og Strypet.

Det ble en nitrist dag for alle som er glad i Nardo idag da vi taper hele 7-0 mot Vindbjart. Vi blir avkledd på alle mulige måter og blir overkjørt av et bra og effektivt hjemmelag fra start til slutt. Vi leverer en prestasjon og et resultat som vi alle skjemmes over og vi tar ferie med en vond smak i munnen.

Det er bare en ting å gjøre etter en kamp som idag, lære av feilene og slå knallhardt tilbake, og det skal vi gjøre. Nå har vi en liten ferie før vi møtes igjen til trening i god tid før kampen mot Odd 2 i Nissekollen den 7.august.

Iløpet av uken som kommer så vil vi også komme med et intervju med vår Tormod hvor han både ser litt tilbake på vårsesongen, men også fremover mot høsten, så følg med!

Vi skriver ikke så mye om kampforløpet, men om du ikke er glad i Nardo eller like å pine deg selv, så må du gjerne se høydepunktene her:

Målkavalkade våren 2017 from Nardo FK on Vimeo.