Drømmestart for J14!

J14 har spilt hele fire kamper den første uka av høstsesongen, og de kunne ikke ha fått en bedre start.

Turen gikk først til Rindal, som hadde spilt seg opp fra andre divisjon til første i 9'er. Et godt spillende lag, og Nardojentene sitt første møte med en helt perfekt gressbane. Duggvåt bane og en forholdsvis komfortabel seier til Nardojentene, selv om det ble litt kaos når vår keeper måtte ut med skade på stillingen 1-4. Sluttresultatet ble 3-5!

En keeper med fingerskade kan benyttes utpå, og i J14 sin første kamp i 7'er mot Hitra førte det til ikke mindre en fire mål signert keeper'n. Masse spilleglede og god innsats gjorde at vi til slutt avgjorde en jevn kamp til en 4-8 seier!! Det virker som 7'er kan bli akkurat den arenaen vi håpet på, hvor vi får øvd godt på både individuelle ferdigheter og spilleforståelse. Veldig artig kamp, og en fantastisk mottakelse på Hitra med frukt i garderoben og trivelige folk all vei.

Midt i uka tok vi imot Klæbu hjemme i Nissekollen til 9'er-kamp. En jevn kamp hvor vi kommer under, men fortsetter ufortrødent å spille ball og komme til gode sjanser. To gode Klæbukeepere må ta litt av æren for at det ikke ble en større seier. Nardojentene vinner 3-2.

Og for å avrunde det hele kommer Kvartfinalen i OBOS-cupen. Sverre IL er motstander, og på en perfekt dag for fotball i Nissekollen får Nardojentene plass til å spille ball og løpe slik de så gjerne vil. Jentene fra Levanger hadde en del sykdomsfrafall, og med bare en reserve ble det tøft i 20 varmegrader. Mye fint spill, og god uttelling på sjansene, og Nardo er videre til semifinale i OBOS-cupen med hele 6-0.

Lista er lagt - J14 har mange artige og jevne kamper foran seg, så her er det bare å stå på!