Flere nye spillere til damelaget!

Vi fortsetter presentasjonen av nye spillere.

De to neste vi presenterer er Kaja Sofie Bragstad Lamvik og Eline Glamsland. Kaja er 23 år og er fra Trondheim. Hun spilte juniorfotball i Nardo i 2012/2013 og senior i 2014. Etter noen år med studier i Stavanger er hun tilbake i Nardotrøya

Kaja er en utpreget kantspiller og med sin hurtighet og teknikk vil hun tilføre laget mye.
Eline Glamsland er 20 år og kommer fra Grimstad. Der har hun spilt for Amazon Grimstad siden 2013. Hun har vært innom aldersbestemte landslag i J15, J16 og J17.
De siste årene har hun spilt fast på Amazon Grimstad sitt første lag i 1.div.
Eline er indreløper /kantspiller har en brilliant teknikk har fart og overblikk, en klar styrking av laget.
Vi ønsker begge to hjertelig velkommen til oss og håper de vil trives i Nardotrøya.