Hødd kommer på besøk på søndag!

Strand og Pettersen er klare igjen etter å ha sonet karantene forrige helg, men fortsatt har vi endel skader i troppen!

Søndag klokken 15:00 braker det løs mot Hødd. De påførte oss sesongens første serietap da de vant hjemmekampen 2-0 og cupmesterene fra 2012 er nok litt skuffet over egen innsats i årets sesong, da de av flere ble tippet som et av lagene som skulle kjempe om opprykk i årets sesong, men befinner seg etter 18 serierunder nede på 8.plass. Gjestene fra Ulsteinvik kommer nok med god selvtillit og i god form, da det har blitt hele 8 scoringer og 6 poeng på de to siste kampene.

Her kan du se høydepunktene fra kampen i vårsesongen:

For vår del er som sagt Strand og Pettersen spilleklare igjen etter å ha stått over med karantene mot Hønefoss forrige helg. Vi får derimot testet hele troppen da flere er ute med skade.
Nordeide, Bekkevold, Skonnord, Hjelle, Solli og Berbatovci er alle ute med skader og må stå over ihelga. Vi vet derimot at vi har en sterk tropp, og at vi er sterke på hjemmebane, med seier i 6 av 9 kamper, så om vi presterer på det nivået vi vet vi kan har vi alle muligheter til å slå Hødd og få revansje for tapet i vårsesongen.

Vi håper du tar turen i Nissekollen og støtter gutta i jakten på sesongens syvende seier på hjemmebane.

Trykk her for å lese hva Hødd skriver om kampen på sin hjemmebane!

Har du ikke muligheten til å ta turen, kan du se kampen på nett. Har du abonnement på noen av Amedia sine aviser eller Adressa kan du se kampen der. Har du ikke abonnement anbefaler vi Arbeidets Rett. Der får du tilgang til 5 uker for kun kroner 5!