Seier i derbyet for G16!

Vi slår Strindheim på Ruta Arena med 1-2!

Vi startet med følgende lag:

Resell Nestaker - Nytoft - Klein - Pedro Nyrnes - Nygård - Hamulyak Selbekk - Stensrud - Leseth

Reserver: Pettersen, Zurba, Aune, Polos.

47` 1-0 Strindheim. 68` 1-1 Selbekk. 78` 1-2 Klein.

På forhånd visste vi at dette kom til å bli en tøff kamp, noe det skal være i et lokaloppgjør og i en toppkamp som dette. Hjemmelaget hadde heller ikke tapt på eget gress i årets serie noe som trigget oss litt ekstra! Vi åpner i kjent Nardostil og setter en standard på hvordan vi ønsker at kampen skal spilles noe som resulterer i en omgang god første omgang av oss som ender 0-0.

Etter pause åpner det seg litt mer opp og Strindheim går noe ufortjent opp i 1-0 etter en corner. Etter Strindheim sin scoring virker vi litt stresset i noen minutter før vi finner oss selv mer og mer igjen. I den perioden tar vi virkelig tak og maler hjemmelaget litt i stykker uten at vi har de store målsjansene, men vi vet av erfaring at målene vil komme når motstanderen blir sliten.

Og etter 68 minutter kommer reduseringen der Oliver Selbekk stanger inn 1-1 etter en corner. Herifra og inn styrer vi det meste som skjer med en enorm innsats og glød og 10 minutter etter får vi nok en corner hvor ballen havner oss Simon Klein som drar seg innover i 16metern, stopperen fyrer løs og banker ballen inn bak en sjanseløs Strindheimkeeper to minutter før slutt! Snuoperasjonen er et faktum og vi vinner alt i alt fortjent 1-2 på Ruta Arena!

Det er sånne kamper som er gøy og ikke minst utviklende og spille, nå ser vi framover og allerede førstkommende torsdag kommer serielederen på besøk, Nardo - Byåsen 20:00!

Her ser vi garderobejubelen etter dagens seier!