Poengdeling mot Hødd!

Søndagens kamp mot Hødd endte 1-1, Christoffer Engan scorte vårt mål!

Vi startet med følgende lag:
Bakke
Knutsen Lindgård Lundal Pettersen
Lysvåg Bjerve Strand
Engan Ailo Fredriksen
Benyttede reserver: Sandvik, Strypet, Weel.

Det var en tett og jevn kamp i Nissekollen på søndag. Vi har kampens første store sjanse, da Pettersen er helt fri i feltet og bare skal bredside ballen i mål, dessverre treffer han ikke ballen. Det er gjestene fra Ulsteinvik hadde de fleste sjansene før pause, selv om de kun har en som kan regnes som en stor sjanse de første 44 minuttene. Idet det ser ut til at vi skal gå til pause på 0-0, så skjer det ting. Hødd kommer seg igjennom og kommer alene med keeper. Bakke varter opp med en praktredning, men dommer gir gjestene straffe. Denne setter de tverrligger inn og det er også det siste som skjer i den første omgangen og vi går til pause på 0-1.

Se flere bilder fra dagens kamp her!

I andre omgang er det Hødd som får den første sjansen, de kommer alene med Bakke som nok en gang redder mesterlig, Hødd får en ny mulighet på returen, men Lindgård får slengt seg ned å blokkert avslutningen. Begge lagene skaper noen sjanser etter dette, men ingen virkelig store før vi nærmer oss 70 minutter. Bakke plukker ballen og setter tidlig igang mot Engan, han kjemper til seg ballen og mot 3 Høddforsvarere er han råsterk og får satt inn utligningen. En meget sterk prestasjon av Engan, men vi noterer også at keeper Bakke noterer seg for assist. Like etter scoringen sover vi litt og gjestene får avsluttet upresset fra 16 meter, men avslutningen går over mål. Mot slutten kjører vi kampen, og er desidert nærmest å ta med oss alle 3 poengene. Vi kommer oss til flere innlegg og har flere cornere de siste minuttene, men er litt for unøyaktig og dermed ender det med poengdeling. Ser vi på kampen totalt sett er poengdeling helt greit også.
Se høydepunktene her:

Etter at den 19 serierunden er ferdig ser tabellen slik ut:

tabellpostnord.png

Vår neste kamp er borte mot Egersund om en uke. Avspark på Idrettsparken på søndag er klokken 15:00.