Vi møter Egersund på søndag!

Morten Strand ble matchvinner i en dramatisk kamp forrige gang vi møtte Egersund!

Det ble en dramatisk kamp da vi møtte Egersund i vårsesongen. Bekkevold ga oss ledelsen tidlig i kampen, men etter halvtimen utlignet gjestene. Nevnte Bekkevold ble utvist i det 81. minutt før Morten Strand ble matchvinner minuttet etter. Se høydepunktene fra den kampen her:

Søndag klokken 15:00 møtes vi igjen, denne gangen på gress i Idrettsparken i Egersund. Skal vi få med oss noe fra den kampen må vi snu en dårlig statistikk på naturgress. Vi har på 3 kamper på naturgress kun tatt ett poeng iår, det poenget kom dog mot serieleder Nest-Sotra, så vi har god tro på at vi skal pynte på naturgress-statistikken på søndag. Det er også to lag i lik form som møtes, da begge lagene står med 8 poeng på de siste 5 kampene.

Vi har fortsatt endel spillere ute med skade, og verken Nordeide, Skonnord, Hjelle, Skogvold, Lindgård, Berbatovci, eller Fredriksen blir klare til søndag. I tillegg er Lundal og Bekkevold usikker og blir vurdert frem mot kampstart. Men som alltid, når noen er ute, er det andre som må gripe sjansen og stå frem!

Om du ikke befinner deg i Egersund på søndag kan kampen streames på nett. Dette gjøres via noen av Amedias aviser eller Adressa om du har abonnement.
Har du ikke abonnement fra før anbefaler vi vår samarbeidspartner Arbeidets Rett. Hos de får du abonnement til kun kroner 5 for 5 uker.

Vi følger som vanlig kampen og vil oppdatere mål og viktige hendelser på vår Facebook og Twitter.