Tap mot Egersund!

Det ble et fortjent tap mot Egersund på søndag.

Vi starter med følgende lag:
Bakke
Pettersen Sandvik Lundal Knutsen
Strand Bjerve Lysvåg
Engan Bekkevold Ailo

Benyttede reserver: Solli, Strypet og Weel.

Det er sjansefattig i starten av kampen, og det går en halvtime før Egersund produserer kampens første skikkelige sjanse, men avslutningen gikk utenfor. Så kommer to katastrofale minutter for vår del, da scorer to mål på to minutter. Stillingen er også 2-0 til pause. Det er hjemmelaget som styrer det meste, og selv om vi er litt mer med i kampen i andre omgang så har nok vertene god kontroll på begivenhetene. Jobben ble også enda vanskeligere da Knutsen pådro seg sitt andre gule et kvarter før slutt og vi ble redusert til ti mann. Den siste spikeren i kista kommer også ikke lenge etter utvisningen da hjemmelaget øker til 3-0 som også blir sluttresultatet.

Her kan du se høydekampene fra dagens kamp:

Nå ser vi fremover mot neste kamp, som er mot topplaget Nest Sotra. Den kampen spilles i Nissekollen på søndag klokken 16:00!