Seier til Damelaget mot Verdal!

Opp i ryggen på serielederen.

NARDO vs VERDAL 3-0(1-0)

1-0 38 min Kristin

2-0 48 min Sol

3-0 74 min Ingvild

Nardo gjorde jobben mot Verdal i går kveld, og reddet dermed spenningen i kvinnenes 3.DIV. Med denne seieren krøp vi opp i ryggen på Verdal, et poeng bak.

Kampen igår viste igjen hva som virkelig bor i dette laget, helt utrolig forvandling fra siste kamp mot Tangmoen, vi får håpe at jentene beholder denne innstillingen ut sesongen og når vi vet hva belønningen er så har vi tro på det.

Vi styrer kampen igår og føler vi har god kontroll, men mot et lag som Verdal, som er et godt fotballag, kan man aldri føle seg sikker før fløyta går for full tid. Gjestene var farlig frampå ved flere anledninger, spesielt i dødballsituasjoner.

Nardo hadde nok de største sjansene før Kristin i det 38 min. fikk kranglet inn ballen etter duell med keeper. 1-0 til pause.

Nardo fortsetter å trykke på etter hvilen og med vinden i ryggen kommer vi hurtigere i angrep og Verdal sliter med tempoet,og i det 48 min. klarer ikke Verdal å klarere etter corner og Sol lirker inn 2-0.

Når Ingvild setter inn 3-0 etter 74.min, direkte fra corner begynner vi å slappe litt av og troen på seier kommer sigende.

Honnør til hele laget for en flott gjennomført kamp og en fullt fortjent seier.

Neste kamp blir mot NTNUI neste mandag på Lade.

Målscorere fv. Ingvild, Kristin og Sol