Avsluttet med stil!

Sterk 4-2 seier over Bryne i siste serierunde!

Vi startet med følgende lag:
Bakke
Knutsen Lindgård Lundal Solli
Strand Bjerve Lysvåg
Engan Skogvold Pettersen
Benyttede reserver: Bekkevold

Det var en sjansefattig start på kampen, og det er ikke all verden å skrive om før vi runder 30 minutter. Christoffer Engan får stjernetreff og setter ballen helt oppe i det lengste kryss fra distanse. En meget vakker scoring. Andre omgang er knappe ti minutter gammel da gjestene utligner etter en corner og vi er like langt. Så varter vi opp med nok en klassescoring fra distanse. Morten Strand får stjernetreff og sender oss i ledelsen på fantastisk vis. Bryne er ikke ufarlig og etter 70 minutter utligner de igjen. Vi blir litt lurt av sola og de får en enkel jobb med å score sitt andre for dagen. Men vi er ikke ferdig for dagen, Skogvold, som hadde en meget god kamp på topp kriger i en duell og ballen lander hos Lysvåg. Han slipper ballen perfekt videre til Engan som setter sitt andre for dagen og sender oss i ledelsen. Kampen går mot slutten og det ser ut til at det skal ende 3-2, men idet vi nærmer oss sluttsignalet blir Bekkevold felt inne i 16 meteren. Legenden Øyvind Pettersen som ble hedret med blomster for sin innsats i Nardo i uttallige år og over 150 kamper for klubben viste rutine da han gikk frem og enkelt sendte keeper en vei og ballen den andre og i mål.

Daglig leder Sten Stensrud overrekker blomster til Øyvind Pettersen før kamp.

Vi tok dermed en fullt fortjent seier i årets siste kamp og beviser at toppnivået vårt er helt der oppe. Siste halvdel av sesongen har vi tatt poeng mot alle topplagene i avdelingen, med seieren over Notodden og uavgjort mot Nest Sotra, samt lørdagens seier over Bryne. Det var forøvrig Nest Sotra som til slutt kunne feire opprykket, og vi gratulerer de med turen opp i Obos-ligaen.

Nyt høydepunktene fra seieren over Bryne her:

Vi endte til slutt på 7.plass, med kun to poeng opp til 4.plassen og god avstand ned til bunnstriden.

Vi ønsker å takke alle som har fulgt oss gjennnom årets sesong, nå skal spillerene ha noen uker med velfortjent fri før jobben mot neste års sesong starter på treningsfeltet.

Lørdag kveld hadde vi avslutning i klubbhuset med blant annet flere kåringer, disse kan du lese om senere i uken!