G16 med overlegen 0-3 seier mot Stjørdals-Blink!

I nest siste serierunde i 0.div tok vi turen til Stjørdal.

Stjørdals-Blink - Nardo FK 0-3 (0-1)

Start 11`er: Resell, Nestaker-Klein-Nytoft-Gheshlaghi, Nyrnes-Nygård(K)-Hamulyak, Nagstrup-Pedersen-Polos.

Benyttede reserver: Pettersen, Aune, Zurba, Stensrud, Eliassen.

12` 0-1 Oskar Nygård. 50` 0-2 Petro Hamulyak. 69` 0-3 Pål Nyrnes.

På Nye Blinkbanen denne søndagen var det et skikkelig høstvær som ventet oss, under oppvarmingen hadde vi vind, regn, sludd og sol. Noe som ikke så ut å plage våre gutter. Mens det var god stemning på vår oppvarming sto Blink spillerne og gjemte seg under tak på spillerbenken i 5-6 minutter før de startet sin oppvarming...

Da dommeren blåste i gang kampen gikk begge lag ut i ett skyhøyt tempo hvor Blink hadde mest ball, mens vi skapte mest etter flere gode brudd. Etter 11 minutter får vi en corner etter et lengre trykk mot hjemmelaget sitt mål. Corneren tar Nagstrup og svinger inn i feltet hvor det blir noen dueller før ballen detter ut til Hamulyak som svinger ballen tilbake inn i feltet hvor vi står igjen med mange, blant annet kaptein Nygård som header ballen over keeper og i mål, 0-1 Nardo!

Resten av omgangen har vi flere store sjanser til å øke ledelsen uten å lykkes.

2.omgangen starter likt som første omgang med et meget høyt tempo hos begge lag hvor vi er laget som produserer mest. Og etter 50 minutter skal det endelig lykkes for vår midtbanespiller Petro Hamulyak når han setter inn 0-2 målet med et skudd etter et trykk i boksen til Blink!

69 minutter spilt og Pål Nyrnes fyrer løs fra 25 meter og setter spikeren i kista med 0-3 til Nardo som blir sluttresultatet!

I dag leverer vi vår beste bortekamp for sesongen mot et voksent Blink lag, vi er flinke til å stenge av rom defensivt med et kollektivt press og sørger for at Blink blir usikre og gjør personlige feil. I tillegg leverer vi voksen angrepsfotball hvor vi er direkte og tydelige på brudd høyt i banen og vi er tålmodige og presise i frispillingen vår bakfra! Alt i alt en meget god prestasjon fra start til slutt!

Neste seriekamp er årets siste og finner sted på torsdag hjemme mot Tiller klokken 18:00, perfekt oppvarming til Rosenborg-Zenit klokken 21:05 hvor vi skal være ballhentere!