Sesongens kåringer!

Tradisjon tro feiret vi oss selv etter sesongens siste kamp, og det vanket heder og ære på flere. Henrik Bakke ble årets spiller kåret av trenerteamet. I saken kan du se alle kåringene!

Årets spiller valgt av trenerteamet: Henrik Bakke
Spilt samtlige minutter i årets sesong. Har ikke levert en dårlig kamp ila 2017. Rolig, trygg og en matchvinner i flere kamper. Endte til slutt opp med 8 clean sheets. Se noen av redningene hans her:

Årets spiller blant spillerene: Martin Lundal
Har hatt en knallsesong og vært en meget viktig spiller så det var ingen overraskelse at han ble stemt frem som årets spiller av spillerene!

Årets komet: Jarl Magnus Knutsen
Har fått mer spilletid enn hva som egentlig var forventet før årets sesong. Kom tilbake til Nardo og var uprøvd på dette nivået. Har prestert bra, og da spesielt i høst som back. Opptatt av å utvikle seg og gått foran i treningsarbeidet selv om han er en av de yngre i gruppa.

Årets toppscorer: Christoffer Engan
Det ble til slutt 8 scoringer på kantspilleren. Har scoret både på straffe, frispark, langskudd og i åpent spill. Kan legges til at han i tillegg har levert et respektabelt antall assist og hatt en god sesong. Se alle scoringene her:

Årets artikaill: Frank Ailo Anti Tangen
Kom inn i gruppa som et friskt pust i høst. Sørger for latter, gråt, sinne, frustrasjon og mange morsomme historier. Litt distre, men alltid en kommentar på lur. Han har glimt i øyet og en herlig nord-norsk humor.

Til slutt, en liten hederspris: Jan Arne Krogstad, Ottar Olsen, Stig Roten og Bjørn Dragsnes fikk velfortjent heder og en liten påskjønnelse fra spillerene for jobben de har lagt ned i 2017. De sørger for at alt er klart og tilrettelagt fra spillerne kommer på trening/kamp og til de drar. Kun de to førstnevnte var tilstede da bildet ble tatt her sammen med kapteinsteamet som stod for overrekkelsen:

Vi beklager litt dårlig kvalitet på bildet.

Da anser vi 2017 sesongen som avsluttet for A-laget og avslutter med å takke alle som har fulgt oss i 2017 for følget!