G16 skal på Odd Elitecup!

Fredag morgen drar Alexander Aurdahl til Skien med sitt G16 lag, og vi tok en prat med han noen dager før avreise!

Hva skjer ihelgen Alexander?
"Fredag setter vi oss på flyet og reiser til Skien på Odd Elitecup. Dette er en invitasjonsturnering hvor fokuset er det sportslige. Vi fikk vår invitasjon en liten stund etter våre prestasjoner i Norway Cup som endte med 1-0 tap i kvartfinalen mot Røa. Røa kom forøvrig helt til finalen, og de er også med i Skien. Etter å ha sjekket litt rundt cupen syntes vi det hørtes spennende ut og valgte og takke ja.

I slike cuper møter en ofte lag en ikke har spilt mot før, vet dere hvem dere møter og hva vet dere eventuelt om de lagene?
"Kampoppsettet kom for en uke siden, og vi får 4 ny bekjentskap i gruppespillet. Det er Randesund, Hamkam Elite, Sandefjord og Lyn.
Randesund ligger ved Kristiansand og vant Dana Cup i sommer. I tillegg vant de sin lokale 1.divisjonsavdeling med 19 seiere på 20 kamper.
Hamkam Elite spilte i 2017 i Interkretsserien på Østlandet hvor de endte midt på tabellen. I NM gjorde de seg bemerket med å slå ut Strømsgodset på Marienlyst og kom helt til kvartfinale hvor finalist Stabæk ble for sterke.
Sandefjord BK vant Interkrets for Vestfolk i høst med god marin.
Lyn holder til på beste vestkant i hovedstaden og som Hamkam kom de midt på tabellen i Interkrets Østlandet. I tillegg deltok de i Ibercup i Portugal hvor de kom helt til finalen, men tapte den mot et sammensatt lag fra Madrid med spillere fra Real Madrid, Getafe og Rayo Vallecano.
I den andre gruppen finner vi forøvrig Odd, Asker, Røa, Grane Arendal og FK Vidar. Felles for alle lagene i cupen er at de er gode på spillerutvikling.

Hva håper dere å få ut av denne turneringen?
"For vår egen del handler denne turneringen om å bygge videre på det gode året vi har hatt og jakte et enda høyere toppnivå mot enda bedre motstand enn det vi til vanlig gjør.
Gjennom hele 2017 har ordet prestasjon vært et nøkkelord for oss, der det handler om å skape gode prestasjoner både i trening og kamp. Dette er noe vi skal ha fokus på i Skien også. Vi setter en god prestasjon høyere enn en eventuell seier, men som de fleste som har sett oss iår har sett så skaper gode prestasjoner gode resultat.
I tillegg er vi på jakt etter gode opplevelser når vi reiser på tur, noe A-laget har lagt til rette for med å låne oss begge draktsettene sine. I tillegg stiller Stig Kammen opp på onsdag og bidrar på den siste treningsøkta før avreise. Dette blir en glimrende helg med gode opplevelser og fine referanser inn mot 2018.

Vi takker Alexander for praten og ønsker han og resten av gjengen god tur. Ønsker du å følge med hvordan det går finner du kampoppsettet her!