Nøkkelspiller forlenger!

Christoffer Engan har signert for 2 nye år!

Da kan vi avsløre at Christoffer Engan har signert for 2 nye år. Han kom til Nardo på sommeren i 2014 og har notert seg for 85 kamper for vårt A-lag. Han har spilt både back, midtbane før han ifjor ble lagets toppscorer i sin første sesong som kantspiller.

Vi tok en prat med Christoffer i forbindelse med signeringen og det første vi spurte han om var hvorfor han har forlenget med Nardo?
"Det er i hovedsak fordi jeg har hatt god utviklingskurve siden jeg kom hit fra Tynset og føler jeg har tatt steg spesielt det siste året. Har lyst å fortsette å utvikle meg, og føler det er mest riktig i Nardo! Har også veldig godt forhold til klubben over tid!"

Hva tenker du om 2018 sesongen?
"Være med å prege divisjonen, uansett avdeling! Har vist at vi har et toppnivå som er helt i toppen, så må vi jobbe knallhardt for å stabilisere oss der! Personlig jobbe hardt for å ta nye steg og være med å prege kamper! Da blir det et morsomt 2018!"

Vi rakk også å spørre Tormod om hva han tenker om å få med Christoffer de neste sesongene?
"Veldig fornøyd med at Christoffer har signert ny kontrakt. Han er en kontinuitetsbærer som alltid gir 100% og en spiller en kan stole på.
Ble toppscorer i årets sesong og noterte seg også for flere assist. Kan bekle flere roller og er en viktig person både som spiller og person i gruppa."

Vi takker begge for praten og gleder oss til å ha Christoffer i Nardo også de neste årene.
Her kan du se alle scoringene hans fra 2017-sesongen en gang til: