Tormod Bjerkeset forlenger!

Da er vi glade for å avsløre at Tormod har forlenget kontrakten!

Etter å ha levert solide og stabile resultater med små ressurser i en årrekke er det ingen hemmelighet at Tormod Bjerkeset er en ettertraktet mann. Selv om han har hatt tilbud fra klubber som befinner seg høyere i divisjonssystemet er han trofast og lojal og vi er glade for at han fortsetter som hovedtrener også i 2018!

Vi tok en prat med Tormod for å høre status pr idag og hva han tenker om 2018 sesongen!
Du går inn i din niende strake sesongen som hovedtrener. Hvorfor forlenget du med Nardo ?
"En forlengelse av kontrakten med Nardo har vel ligget i kortene siden i sommer, jeg har hatt en åpen og fin dialog med styret hvor vi hele veien har vært innstilt på å fortsette samarbeidet og utvikle både klubb og seniorfotballen sammen de neste årene. Selv om ting ikke har blitt formalisert før nå har vi jobbet mye og intensivt etter sesongslutt med tanke på neste sesong. Vi har prioritert spillerlogistikk og planlegging på sport. Det har aldri vært de store forhandlingsrundene mellom meg og klubben uansett gjennom årene så det handler om at man stoler på hverandre, er åpen og at man forholder seg til dialogen vi har hatt underveis.
Jeg forlenger med Nardo som hovedtrener fordi jeg trives veldig godt i klubben, både med en meget ung og spennende spillergruppe, dedikerte kollegaer i trenerteamet og et godt støtteapparat som legger til rette på en veldig god måte. Det trigger meg at vi er et lag med mange unge, ambisiøse og målbevisste spillere som ennå ikke har vært på høyden og som ønsker å bli bedre. Jeg har alltid vært tilhenger av spillere som setter laget foran seg selv og de har vi mange av i Nardo for tiden. Det gir et godt utgangspunkt for at vi skal ta ytterligere steg neste år og utvikle både prestasjonene og resultatene sammenlignet med i år. Samtidig har vi som klubb gjort en formidabel jobb de senere årene og er en del av norsk toppfotball etter omstruktureringen NFF har gjennomgått de to siste årene. Vi er Trondheims soleklare nr 3 klubb bak RBK og Ranheim, og har en unik mulighet for å befeste denne i tiden fremover."

Tanker om sesongen som kommer?
"Først og fremst gleder vi oss voldsomt til å legge ned det arbeidet som kreves i tiden fremover for at sesongen 2018 skal bli en bra sesong. Vi har gjort oss viktige referanser på det nye nivået i 2 divisjon, som er noe helt annet enn tidligere. Personlig mener jeg det største gapet i norsk fotball pt er mellom 2 og 3 divisjon. Vi hevdet oss i toppsjiktet gjennom hele sesongen og det tar vi med oss inn mot sesongen 2018. Så får vi sette oss ulike konkrete mål den dagen spillerstall og øvrige rammefaktorer er på plass. Men jeg vil si det ser meget lovende ut og ser velidg optimistisk på situasjonen akkurat nå."

Det ryktes sterk motstand i oppkjøringen, kan du si noe om dette?
"Det meste er på plass nå, Vi får meget bra matching i februar bla. med Levanger FK, RBK A og Ranheim. I tillegg er vi i dialog om kamper med flere klubber på nivået over oss for å få en så optimal matching som mulig. Det er gull å øve mot lag som er bedre enn oss for å se hva som kreves, samtidig kommer vi til å spiller mot lokale 3 divisjonslag naturligvis. Slik at vi kan øve på ulike kampbilder gjennom vinteren. "

Oppstart forrige uke med en del nye fjes på trening, kan du si noe om hvilke spillere som er på trening og spillerlogistikk ?
"På spillersiden ser det ser ut som vi får med oss de fleste av de vi ønsker å ha med videre. Det vil alltid være noen utskiftninger av naturlige årsaker og det er spillere som også er under lupen til klubber høyere opp i divisjonssystemet. Naturlig etter den gode sesongen vi har lagt bak oss. Det er mye folk på trening for tiden og vi merker veldig pågang fra spillere som vil vise seg fram nettopp fordi vi er de eneste i byen som kan tilby 2 divsjon neste år. Men nåløyet for å komme med i stallen er adskillig trangere nå enn for et år siden. Uansett er det spillerne som er i klubben og som var med i 2017 som er de viktigste - definitivt. De fleste har kontrakt til 2018 og det gir oss også en del arbeidsro og oversikt på spillerlogistikk. Vi har allerede fått på plass to offensive tilvekster i Andreas Fossli og Arne Gunnes (begge Byåsen) å det er vi veldig fornøyd med. Det har sjelden sett så lovende ut på denne tiden av året som i år for å si det sånn. "

Vi takker Tormod for praten og ønsker lykke til med sesongen!