Thore Bauge fortsetter som trener for rekruttene våre!

Thore kom til oss i høst, og nå er ny avtale for 2018 signert!

Thore er 28 år og lidenskapelig opptatt av fotball. Flyttet til Trondheim i August og stortrives i byen.
Han har tidligere vært trener for Sandnes Ulf Elite G13-15.

Han har i høst vært trener for G19 laget vårt. De har hatt en opptur og tok 23 poeng siste halvdel av sesongen etter at Thore kom inn, mot kun 10 poeng første halvdel. Han har vist seg som en meget kompetent og dyktig fotballtrener som vi er glade for å få med oss videre.

Vi rakk også å høre hva han selv tenker om 2018 sesongen?
"Tankene mine om neste sesong for Nardo G19 er at vi skal bli bedre i alle faser. Bli enda mer profesjonelle, bygge enda råere enkeltspillere, forståelse og samhold. Vi skal ligge å kjempe i toppen av 0.div.
Troppen er spennende og vi har mange spennende spillere. Målet er å være med å utvikle flest mulig til å spille for A-laget til Nardo eller høyere nivå."

Vi gleder oss til å følge Thore og rekruttene våre i 2018!