Amund Vingelen klar for Nardo!

Da er vi glade for å kunne avsløre at Amund Vingelen er klar for Nardo!

Amund er 93 modell og har de to siste sesongene spilt i Strindheim. Her har han scoret 20 mål på 43 kamper for A-laget deres. Før dette spilte han for Nidelv og de to siste sesongene der scoret han hele 23 mål på 21 kamper. Det er ingen tvil om at det er en målfarlig spiller som har signert, og han har allerede fått vist frem avslutningsegenskapene sine på trening.

Vi tok en prat med Amund, og første spørsmål var hvorfor har du signert for Nardo?
"Jeg valgte Nardo pga den sportslige utfordringen og et ønske om å spille i 2.divisjon. Etter flere samtaler med Tormod ble jeg mer og mer sikker på at dette var rett valg. Jeg merker også at det er ei spillergruppe med godt miljø, med mange gode fotballspillere."

Hvilket inntrykk har du av Nardo?
"Mitt inntrykk av klubben er meget bra, det er et solid og godt lag med mange gode medspillere, det har jeg allerede merket etter et par treninger. Laget har 8 sesonger i 2.div i ryggen, så det sier også sitt om at klubben jobber på riktig måte for å bli bedre hvert eneste år, noe som er meget bra!"

Hva er ambisjonen for 2018?
"Ambisjonene er å spille så mye som mulig, å være med å bidra til en god og sterk sesong i Postnordligaen for Nardo. Jeg er jo en offensiv spiller, så jeg må jo innrømme at jeg har ambisjoner om å bidra med målpoeng for laget."

Tormod har følgende å si om vårt nyeste tilskudd:
"Jeg er veldig fornøyd med å få Amund til Nardo. Han er en spiller som scorer mye mål, jobber knallhardt og har god fysikk. Har imponert på trening og er en goalgetter som kan bekle alle tre posisjoner på topp og har vist at han er en topp fyr og veldig motivert for å bidra i Nardo. Han var også i søkelyset før 2017 sesongen og vi har hatt gode samtaler den siste tiden. Det er også positivt at han er fra nærmiljøet siden han opprinnelig kommer fra Nidelv."

Vi takker begge for praten og ønsker Amund hjertelig velkommen til Nardo!