Vebjørn Vinje klar for Nardo!

Da er vi glade for å avsløre at Vebjørn er klar for Nardo!

Vebjørn kommer fra Byåsen og har tidligere spilt for Nesna, Mo, Bærum og Bodø/Glimt og debuterte i Eliteserien for sistnevnte i 2015. Han startet også for Glimt i semifinalen i cupen mot Rosenborg i 2016. Han har flere sesonger bak seg på nivå 3 i norsk fotball og midtstopperen blir en solid tilvekst i 2018.

Nå er han klar for Nardo, og vi tok oss en prat med han.
Hvorfor valgte du Nardo?
"Jeg valgte Nardo pga av det jeg har hørt om et godt miljø og en spillergruppe som jobber hardt for hverandre. Jeg tror det er en plass hvor jeg kan utvikle meg for å ta steget videre i fremtiden."

Hva vet du om klubben fra før?
"Jeg har snakket en del med Sander, han har bare fortalt positive ting om spillergruppa, og at det er en god «go» i gruppa!"

Hva er ambisjonene dine for 2018?
"Ambisjonene for 2018 er å være spilleklar til treningskampene som starter i begynnelsen av feb. Videre er det å holde seg skadefri og spille alle kampene iløpet av sesongen. Oppnå gode resultater med Nardo, kjempe på øvre halvdel om gode plasseringer i 2div og kanskje ta en «skalp» i cupen."

Tormod sier følgende om sin nyeste signering:
"En solid signering selvfølgelig, har gått en meget god skole i Bodø Glimt og kommer inn med erfaring, sult og ambisjoner om å spille på et høyere nivå etterhvert. Har allerede tippeliga erfaring og spilte blant annet fra start i semifinalen på Lerkendal for Bodø Glimt. Forsvarsspiller med voldsom fysikk, duellkraft, tempo og en meget god fot. I tillegg er jeg sikker på at Vebjørn vil bli en viktig brikke for oss også på dødball begge veier. Bodø Gimt-miljøet er av klar oppfatning at om Vebjørn holder seg skadefri og får kontinuitet i trening- og kamphverdagen er han absolutt enn potensiell forsvarspiller for tippeligaen, dette ønsker vi å hjelpe han med i utviklingen videre. Vi er veldig glad for at Vebjørn spiller i burgunder i 2018 til tross for at han også hadde tilbud fra divisjonskollega."

Vi takker begge for praten og ønsker Vebjørn hjertelig velkommen til Nardo!