Eirik Trondsen har signert!

Da kan vi endelig avsløre at Eirik Trondsen er klar for Nardo!

Eirik kommer fra Strindheim og har tidligere spilt for Lillehammer og har solid erfaring fra nivå 3 i Norsk fotball og spiller for det meste stopper eller på midtbanen.

Vi tok en prat med Eirik og først spurte vi han hvorfor han har signert for Nardo?
"Jeg signerer for Nardo fordi jeg følte jeg trengte nye utfordringer og spill på et høyere nivå. Nardo ble da et veldig godt alternativ for meg, og håper jeg kan bidra positivt til klubben."

Hvilket inntrykk har du av klubben?
"Har er veldig bra inntrykk av Nardo som klubb. Laget virker også veldig godt, så jeg gleder meg til å bli en del av det."

Hvilke ambisjoner har du for 2018?
"Ambisjonene mine er å utvikle meg selv som spiller, og spille meg til en plass på laget. Og selvfølgelig gjøre det så bra som mulig med Nardo, og vise at vi er et veldig bra lag som blir å regne med i 2 divisjon også neste sesong."

Vi tok også en prat med Tormod for å høre hva han hadde å si om sin nyeste tilvekst:
"Har hatt gode prestasjoner over tid for Strindheim og er en spiller vi har fulgt over tid. Inntrykket så langt er udelt positivt både som fotballspiller og som menneske. En flott type som vi mener vil gli godt inn i måten vi ønsker å spille på og i det gode miljøet rundt laget. Kan bekle både stopperrollen og sentral midtbane. Erik fremstår robust og god i duellspillet, aggressiv i spilletilen og med gode ferdigheter med ballen noe som er sentralt for rollekravene i begge disse posisjonene. Vi er også godt fornøyd med at Eirik velger å komme til Nissekollen til tross for at han også var ønsket i fylkets andre klubb på dette nivået. "

Vi takker begge for praten og ønsker Eirik hjertelig velkommen til Nardo!