VI SØKER ENGASJERT TRENER TIL VÅRT G16-LAG!

Vi ønsker å styrke vårt trenerteam på G16 0 div. og søker en engasjert, motivert og sulten trener for snarlig tiltredelse!

Nardo FK er en bydelsklubb med ca 650 medlemmer og ca 400 aktive spillere.

Vi har tradisjon for gode lags- og utviklingsmiljø på ungdomslagene og en veldig sterk barnefotballgruppe
Seniorlagene på både herre og damesiden spiller i det som er definert som Toppfotball på nivå 3 i Norge.

Vi søker nå en engasjert, motivert og sulten trener, som ønsker å videreutvikle vårt lovende G16 lag med førstelaget i 0.divisjon.

Ansvarsområder:
Sportslig ansvar for hele G16-gruppa herunder planlegging og gjennomføring av trening og kamp i samarbeid med trenerteamet.
Ansvarlig for at klubbens Sportsplan blir fulgt.

Kvalifikasjoner:
Minimum C-lisens som trener.
Evne til å samarbeide
Utviklingsorientert

Vi kan tilby en spennende og attraktiv rolle og gode utviklingsmuligheter.
Godtgjørelse etter avtale.
Muligheter for å få dekt kostnader til trenerutdanning.

Send kort CV og søknad til nardofk@online.no eller ta kontakt med daglig leder på 92216122.

Søknadsfrist: Snarest
Tiltredelse: Etter avtale