Jevnspilt kamp mot Levanger FK

Et fantastisk vær og skyfri himmel ga en flott ramme til dagens kamp som bar noe preg av at vi fortsatt er tidlig i sesongoppkjøringen.

Det endte til slutt med 2-0 tap mot Levanger på Moan kunstgress.

1. omgang var forholdsvis jevnspilt med noen sjanser begge veier uten noe særlig overtak til noen av lagene. Hjemmelaget får sitt første mål etter en corner som går direkte i mål etter halvtimen. Vi får tilskrive tidligere nevnte skyfrie himmel og lav februarsol noe av ansvaret her.

Etter pause føler vi at vi tar initiativet i kampen før hjemmelaget etter hvert tok kontroll over kampen utover i omgangen. Mål nummer to kommer etter en feilpasning fra oss. Henrik får reddet det første forsøket mesterlig, men med godt ettertrykk får Levanger etter hvert ballen i nota.

Totalt sett en jevnspilt kamp der hjemmelaget var hakket hvassere foran mål og fikk med seg seieren. Vi sier oss greit fornøyd og retter blikket mot neste kamp som spilles søndag 11. Februar klokken 16:15 mot Ranheim i Abrahallen. Hovedfokus frem til neste helg blir å få ned skadelisten betraktelig.

Dagens kamptropp:

Henrik Bakke