Ny spiller til Damelaget

Emma signerte tilbake i Nardotrøya

EMMA SIGNERTE TILBAKE I NARDOTRØYA.

Vi er lettet og glade for at vi nå endelig har fått Emma Von Düring tilbake til Nardo. Vi som har fulgt med dette Nardolaget i noen år husker jo godt da Emma som 14 åring kom til Nardo og tok midtbanen med storm. Hun spilte vel samtlige kamper for den gyldne 98 årgangen som herjet fram til hun som junior valgte å dra til Byåsen K.F.for å prøve seg i høyere div.. Hun har spilt både 1.div og 2.div.i Byåsen.

Emma går nå siste året på Strinda V.G.s med toppfotball som studieretning, er en spiller som elsker utfordringer og hun vil bli en klar forsterkning av vår midtbane. Vi ønsker henne hjertelig velkommen hjem til Nardo og håper hun får en flott sesong i Nardotrøya.