Tungt mot Ranheim!

Vi ble dessverre noen nummer for små i møtet med gutta fra fjæra.

Vi forventet at det skulle bli tøft, men hadde et håp om å være med å prege kampen og å klare å stå høyt når vi fikk muligheten. I stedet er det Ranheim som går direkte i strupen på oss fra avspark, og det tar ikke mer enn 1 minutt før Øien må i aksjon for første gang etter at Ranheim ruller opp på vår høyreside, legger inn på bakerste stolpe og får avsluttet lavt i nærmeste hjørne. Ranheim har mye ball fra start, men kommer ikke til de helt store sjansene før Erik Tønne blir spilt gjennom i bakrom og setter 1-0 etter 19. minutter.

Vi hever oss noen hakk utover i 1. omgang og skaper et par sjanser på kontringer og påfølgende cornere der blant annet nysigneringen Amund Vingelen får en god mulighet fra 6 meter, men skuddet går dessverre rett i blokka. Vi ligger under 2-0 til pause etter at Michael Karlsen øker ledelsen med et skudd på halv volley fra 16 meter helt på tampen av omgangen

Andre omgang starter litt bedre for vår del. Vi holder ballen i laget og henger brukbart med de første 15 før vi får en unødvendig straffe imot etter 60 minutter. Karlsen tar straffen og setter sitt andre for kvelden. Herifra og ut blir det veldig tungt og Ranheim setter både nummer 4,5 og 6 ved Løkberg og 2 ganger Karlsen før de gir seg for kvelden og vi taper med det 6-0.

Vi får bare legge denne kampen bak oss og rette blikket mot neste utfordring, nemlig:

Rosenborg Ballklub, Lørdag 17. Februar klokken 11:30.

Også denne kampen spilles i Abrahallen.

Troppen mot Ranheim:

Preben Øien

Jarl Magnus Knutsen, Martin Lundal, Eirik Trondsen, Andreas Østerås

PK Dahl, Jørgen Bjerve, Morten Strand

Christoffer Engan, Arne Gunnes, Amund Vingelen

Henrik Bakke, Mats van der Veel, Mathias Trondahl, Ole Skogvold, Vebjørn Vinje, Andreas Fossli