J17 SPILLERE TIL A-STALLEN

3 j17 spillere inn i A-stallen

J17 SPILLERE TIL A-STALLEN

3 spillere fra fra J17 har fått plass i årets A-stall på damelaget.

Tone Kroksæther Kvidal(keeper) , Nora Rø(H. sideback) og Anna Balstad Waagen (sentral midtbane), er tre meget talentfulle spillere som vi har veldig store forventninger til framover, alle tre har gode erfaringer gjennom deltakelse på BDO tidligere, i tillegg er også Thea Haugdal tiltenkt en plass når skisesongen er over. Vi håper ved at de er tatt ut i A-stallen vil fortsette sin gode utvikling og at vi vil få god nytte av dem i framtiden. De vil fortsette å spille kamper for j17 samtidig som vi også vil begynne å matche dem på vårt 2.div.lag. Flere av jentene på J 17 hospiterer også opp mot A-stallen og vi ser at det gror godt nedover i årsklassene, dette lover godt for framtida.