Ny tilvekst i A-troppen

Da kan vi avsløre at Petter Kristian Dahl har signert for Nardo!

Petter Kristian kommer fra Steinkjer Fotballklubb og har spilt i den gule SFK-drakta i hele sin karriere. Han er en midtbanespiller som liker å bidra offensivt på banen. I tillegg til å spille fotball studerer han i Trondheim.

Vi har tatt en prat med PK som sier følgende da vi spør hvorfor han valgte å signere for Nardo:

«Har spilt 3. divisjon i flere år nå og har lyst til å prøve meg på ett høyere nivå. Da ble Nardo et naturlig valg for meg, etter å ha trent her en god stund mens jeg spilte for Steinkjer og samtidig har bodd i byen. Samtidig trives jeg veldig godt i gruppa.»

Hvilke mål setter du deg for 2018-sesongen?

«Først å fremst lære meg hvordan Nardo spiller og skal opptre på banen, både som lag og i de ulike rollene. Deretter vil jeg være med å bidra på banen. Har også mål om å bidra med målpoeng!»

Og ambisjonene videre i fotballkarrieren?

«Etablere meg i toppfotballen, det vil si 2. divisjon og oppover.»

Vi snakket også med Tormod, som kommer med følgende lovord om sin nye spiller:

«PK er veldig seriøs og treningsvillig. Han er lærevillig og godt skolert. Han har vært en god indreløper i 3. divisjon i flere sesonger og har scoret en del mål. Han er klar for å ta et nytt steg, og vi har tro på at vi sammen skal utvikle PK til å ta nivået. Han har kommet godt inn i gruppa både på og utenfor banen. Han har trent med oss det siste året, så vi vet hva vi får i PK»

Vi ønsker Petter Kristian hjertelig velkommen til Nardo og Nissekollen!