1 - 1 mot Brattvåg

Det ble 1-1 mot 2.divisjonskollega Brattvåg i helgens treningskamp på SalMarbanen. Hovedtrener Tormod oppsummerer kampen i korte trekk:

Vi møter et godt lag i Brattvåg som spiller i en 3-5-2 formasjon og sender mye folk fremover. De presser oss høyt, men vi mestrer det godt og klarer å spille oss ut. Føler vi har god kontroll på kampen frem til vi går opp til 1-0 etter 75 minutter. Etter dette slipper vi dessverre Brattvåg inn i kampen, og det er ikke ufortjent at de utlikner til 1-1 ett minutt før slutt. Alt i alt godt fornøyd med gjennomføringen. Også i dag har vi en del fravær.

Nardo stilte med følgende tropp:

Henrik Bakke

Marius Sandvik, Vebjørn Vinje, Eirik Trondsen, Jarl M Knutsen

Bendik Lysvåg, Jørgen Bjerve, Mathias Trondal

Frank Tangen(PK Dahl 70), Arne Gunnes(Ole Skogvold 60), Christoffer Engan

Ikke tilgjengelig: Sander Nordeide, Torgeir Fredriksen, Jørgen Solli, Alex Vavik, Morten Strand, Amund Vingelen, Martin Lundal