David Strandin til Nardo

Østfoldingen David Strandin går fra Fredrikstad FK til Nardo FK.

David Strandin går fra den tidligere eliteserieklubben Fredrikstad til Nardo. Han har spilt gutte-, junior- og seniorfotball for Fredrikstad. David har slitt med en del skader som medførte at han ikke klarte å ta det siste steget i klubben. I tillegg til å spille for Fredrikstad gikk han videregående skole på Wang Toppidrettsgymnas. Studier og ønske om et miljøskifte gjorde at David flyttet til Trondheim. Han har tidligere spilt for moderklubben Rolvsøy IF.

Vi har tatt en prat med David som svarer følgende på våre spørsmål:

Hva er dine ambisjoner fremover?

"Mine ambisjoner er å komme godt inn i gruppa og bidra til en sunn konkurranse i laget. Ønsker også å bidra med målpoeng og at vi kjemper helt i toppen av tabellen."

Hvorfor valgte du å signere for Nardo?

"Valgte Nardo fordi jeg hadde klubblegenden Tor Trondsen på Wang som anbefalte klubben og Tormod. Fikk et godt inntrykk av og samarbeid med Tormod fra første stund og vi har hatt en god dialog i lang tid, da jeg slet med ryggen denne høsten. Det er også et ungt lag med god innsats og mye talent, som jeg gleder meg til å bli en del av. Jeg mener dette er et naturlig steg opp og et bra miljø for å utvikle meg videre som spiller."

Vi har også snakket med Tormod som sier følgende om sin siste signering:

"David er en spennende unggutt som vi tror og håper skal ta nivået i 2. divisjon etter hvert. Han var kaptein på juniorlaget til Fredrikstad. David har gode basisferdigheter, han er pasningssterk, ballsikker, fotballklok og har bra fysikk.

David kan bekle flere roller sentralt på banen, men det er indreløper/sentral midtbane som er primærrollene han skal utvikle seg videre i.

Han har gitt et meget bra inntrykk på og utenfor banen. Han er ambisiøs og målbevisst både som spiller og student, så David passer godt inn i vår profil."

Vi ønsker David velkommen til Nardo FK!