Interessant foredrag og treningsøkt med Erland Johnsen

Oppmøtte trenere fikk innblikk i en imponerende karriere og Nardo FK J15 fikk vise seg fram for norsk landslagstrener.

Erland Johnsen var i går på plass i Nissekollen for å holde foredrag og treningsøkt med vårt J15 lag. Erland er i dag G17 landslagstrener for Norge og har tidligere spilt for klubber som Bayern München, Chelsea og vår naboklubb Rosenborg. Vi takker Eat Move Sleep og Erland for at han ga oss et innblikk i både karrieren hans og ikke minst yngre norske landslag og hva som er fokus der - både på og utenfor banen. Veldig interessant!

Etter foredraget holdt Erland en treningsøkt for vårt J15-lag som representerte Nardo FK på eksemplarisk vis med både fokus og gode ferdigheter.